neponovljiva

Josipa Lisac pokazala staru božićnu fotku i raspametila fanove: Ti si svjetionik, primjer kako živjeti kada se ostane bez voljene osobe

25.12.2021 u 13:04

Bionic
Reading

Na fotografiji mlađahna Josipa izmjenjuje nježnosti s Karlom, dok se u pozadini vidi božićno drvce

Naša glazbena diva Josipa Lisac čestitala je svojim fanovima Božić na Instagramu, podijelivši i jednu davnu fotografiju sa svojom ljubavi Karlom Metikošem, u čast kojemu je nedavno održala i svoj tradicionalni božićni koncert.

Na fotografiji mlađahna Josipa izmjenjuje nježnosti s Karlom, dok se u pozadini vidi božićno drvce.

'Čestit Božić svim dragim ljudima! Provedite ove blagdane u miru i ljubavi s najbližima!' napisala je Josipa na Instagramu ispod fotografije, uz obvezne hashtagove #cestitbozic #ljubav #josipa_lisac #josipalisac.

Izdvajamo i nekoliko komentara njezinih pratitelja: 'Sve naj čudesna ženo...živi nam još dugo, dugo...volimo te', 'Draga Josipa i tebi sretan i blagoslovljen Božić, a najviše zdravlja i veselja ti želim, kao i još puno lijepih ljubavnih pjesama, koje nas čine sretnim svakim danom...', 'Draga Josipa, sretni praznici hrabra ženo. Svjetionik, ti si primjer kako živjeti kad se ostane bez voljene osobe...'

Podsjećamo i na naš nedavni intervju s glazbenom divom kojega smo napravili uoči njezinog koncerta u Lisinskom na tridesetu godišnjicu smrti Karla Metikoša. Josipa je za tportal otvoreno govorila o svojoj najvećoj ljubavi Karlu, zatim o glazbi, stvaranju, ali i o temama kao što su koronavirus i cjepivo. Intervju je dostupan OVDJE.