kraljice avangarde

Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi opet u centru pažnje

30.05.2017 u 11:54

Bionic
Reading

Prijateljice Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi dokaz su da su godine zaista samo broj te da je dobar stil, koji ne robuje trendovima, uistinu vječan. Obje dame izgradile su specifičan modni stil pa svako njihovo pojavljivanje u javnosti znači i pozitivne kritike modnih stručnjaka, ali i svih ostalih zaljubljenika u modu. Na proslavi PR agencije Priredba, ponovo su dobile najviše pohvala

Pomalo nam je otrcano govoriti o tome kako Josipa Lisac i Đurđa Tedeschi u zlatnoj dobi odlično izgledaju. One svoj stil, kao i godine, izvrsno nose i jasno je da se ne uklapaju u lokalne stereotipe. Snažne i moderne žene nepokolebljiva karaktera ponovo su bile vladarice na crvenom tepihu. 

Čak je i najutjecajniji modni časopis na svijetu Vogue zamijetio njezin bezvremenski stil, a umirovljena sutkinja Đurđa Tedeschi redovito se svojim osebujnim modnim izričajem nalazi na listama najbolje odjevenih Hrvatica. Za ovu prigodu gospođa Tedeschi odjenula je crnu haljinu asimetričnog kroja koju je uparila sa šeširom, jednim od svojih omiljenih modnih dodataka, te jaknom cvjetnog uzorka.

Josipa Lisac svoju je crnu odjevnu kombinaciju 'razbila' plaštom u tirkiznoj i ružičastoj boji. S plaštom je uparila i tirkizne rukavice, a na glavu je stavila ovoga puta decentni modni dodatak - rajf.

  • +33
PRiredba Studio u društvu brojnih prijatelja proslavio 10. rođendan Izvor: Promo fotografije / Autor: JOHNPAVLIS