Travanj zvuči sjajno

Josipa i Pipsi u travnju u Koprivnici

02.03.2022 u 16:59

Bionic
Reading

Travanj u Koprivnici zvuči sjajno, a kroz dva vikenda nastupit će Josipa Lisac, u petak 8. travnja u dvorani Domoljub, te Pips,Chips&Videoclips u subotu 16. travnja u FUNK-u

Josipa Lisac vraća se u Koprivnicu nakon dugih šest godina u dvoranu Domoljub. Naša najveća glazbena umjetnica publiku će provesti kroz svoj golemi katalog pjesama koji obuhvaća više od 50 godina stvaralaštva. I ovoga puta dolazi u pratnji svog benda s kojim će predstaviti velike klasike kao što su “Boginja”, “O jednoj mladosti”, “Dok razmišljam o nama”, “1000 razloga”, “Živim po svome”, “Vjerujem ti sve”, “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Danas sam luda”, “Magla” te novije”Tu”, “Tebi putujem” ili “Daleko”.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak od 09:00 sati po cijeni od 130 kn, a dostupne su u sustavu Eventima i na www.eventim.hr.

Vikend nakon, u subotu 16. travnja, Pips,Chips&Videoclips dolaze u koprivnički FUNK na intimnu klupsku svirku koja je ograničena na samo 200 ulaznica. Uskršnji vikend poklapa se s koncertom kultnih Pipsa koji će na samostalni koncert donijeti set najvećih hitova iz kompletne karijere, među kojima su i “Na putu prema dolje”, “Gume na kotačima”, “Htio bi da me voliš”, “Malena”, “Ljubav”, “Dan, mrak”, “2x2” ili “Plači”. Veliki Pipsi odgojili su generacije fanova, a bit će ovo još jedna prilika za vidjeti zašto je legendarni zagrebački bend jedan od koncertno najtraženijih.

Ulaznice u prodaju kreću u četvrtak od 09:00 sati po cijeni od 80 kn, a dostupne su u sustavu Eventima i na www.eventim.hr. Ako ih ostane, na dan koncerta cijena će iznositi 100 kn.

Koncerti su sufinancirani iz natječaja Jer svirati se mora 2, kojeg provode HGU i Ministarstvo kulture i medija.