VJENČANJE NIKOLINE I STJEPANA

Još jedan romantični završetak 'Ljubavi na selu'

08.02.2013 u 10:28

Bionic
Reading

Posebno izdanje 'Ljubav je na selu' bit će uvod u novu, četvrtu sezonu te RTL-ove dokumentarne sapunice. Nakon čak dva braka i tri bebe, specijal donosi rasplet još jedne ljubavne priče koja je završila raskošnim vjenčanjem

Malo tko je prognozirao da će veza Stjepana Pavlića i Nikoline Bunčić rođena na setu 'Ljubav je na selu' okončati brakom. Nakon putovanja na završnoj zabavi Nikolina i Sjepan pojavili su se odvojeno i pred kamerama rekli sve što misle jedan od drugome. Činilo se kako je definitivan kraj te ljubavi, no nesporazum su izgladili te su i Starome gradu u Sisku u Gradskoj vijećnici pred 170 uzvanika izrekli sudbonosno 'da'. Vjenčana kuma bila im je voditeljica Marijana Batinić, a Nikolina od uzbuđenja prije vjenčanja nije spavala gotovo pet dana, piše Studio, prilog Jutarnjeg lista

Specijalno izdanje, koje će se prikazivati 14. veljače, donosi i druge rasplete iz treće sezone showa poput priče o prevrtljivoj Juliji kojoj se prvo sviđao Miran, a zatim Stjepan, te o Ani koja je zatrudnjela i priprema svadbu.


U novoj sezoni gledatelji će upoznati i prvu farmericu u potrazi za ljubavlju. Silvija Vidović iz Šenkovaca, uzgajivačica krava muzara i studentica ekološke poljoprivrede, izazvala je ogroman interes kod muškaraca te je dobila jako puno pisama, a dio njih je stigao čak i iz zatvora u Remetincu.

Osim Silvije, u četvrtoj sezoni ljubav traže i 27-godišnji Vrgorčanin Marino Vuković, 30-godišnji Saša Kunjek iz Brda Cirkvenskog, 32-godišnji Goran Škrljac iz Graberja, 44-godišnji Anto Poluta iz Drača, 36-godišnji Mario Čmarec iz Josipova, 32-godišnji Saša Domitrović iz Šandrovaca, 27-godišnji Marinko Banovac iz Banovaca, 48-godišnji Zvonimir Kundija iz Budislaveca te 46-godišnji Marko Matozan iz Otoka.