NE PIŠE IM SE DOBRO

Još je jedna holivudska veza na klimavim nogama; može li je Sandra Bullock spasiti?

03.08.2023 u 10:44

Bionic
Reading

Ako je vjerovati dobro upućenim izvorima, koje je kontaktirao Us Weekly, vezi Sandra Bullock i Bryana Randalla uskoro bi mogao doći i konačan kraj. Otkako su prošle godine uzeli 'vrijeme da razmisle o svemu', nikako ne uspijevaju 'pohvatati konce' i srediti emocije

'Čini se kako se Sandra nada nekom čudu, da će ipak uspjeti posložiti sve stvari nakon dugog perioda kojeg su proveli razdvojeni', potvrdio je dobro upućeni izvor za Us Weekly.

Šanse za pomirbom su minimalne, osobito je za 59-godišnju Sandru Bullock i dvije godine mlađeg Bryana Randalla ovo nije prva prepreka u njihovoj vezi. Zajedno su od kolovoza 2015., kada ga je glumica angažirala da fotografira rođendansku proslavu sina Louisa, no tijekom godina imali su mnoge uspone i padove, prekide i 'hlađenja'.

Posljednji u nizu 'odmor jedno od drugoga', tijekom kojeg su promišljali o zajedničkoj budućnosti, dogodio se u jesen 2022. godine, a čini se da od tada nikako ne uspijevaju 'pohvatati konce' i srediti svoje osjećaje.

  • +2
Sandra Bullock i Bryan Randall Izvor: Profimedia / Autor: FIA PICTURES / FIA / Profimedia

Iako su se svo ovo vrijeme trudili držati svoj privatni život podalje od javnosti, te je glumica čak najavila povlačanje iz Hollywooda kako bi se mogla posvetiti obitelji, ova vijest ipak je stigla do medija.

Ono što je od početka privuklo Sandru na Bryanu je to što se uz njega osjećala sigurnom. 'On je onaj muškarac koji će joj uvijek otvoriti vrata, pridržati jaknu i pomoći joj da je odjene. Bryan brine o njoj na najbolji mogući način, a ona se uz njega osjeća voljenom', otkrio je bliski prijatelj još 2017. godine.

u new yorku

U šetnji s najmilijima: Sandra Bullock provela dan s djecom koju rijetko viđamo

Pogledaj galeriju

Unatoč svoj toj ljubavi, glumica nikada nije pristala s Randallom otići pred oltar. U studenom 2021. otkrila je kako su sretni i ovako i da im nije potreban papir za dokaz njihove ljubavi:

'Ja sam netko tko zna kako izgleda razvod. Pronašla sam sada ljubav svog života i imamo zajedno troje djece, budući da on ima stariju kćer, i to je najbolja moguća stvar. Nije mi potreban papir kako bi pokazala da sam odana partnerica i odana majka.'