PUDER ILI VODA, PITANJE JE SAD

Jesu li zvijezde 'Survivora' ljepše sa ili bez šminke?

15.03.2012 u 14:48

Bionic
Reading

Nakon što smo imali prilike uživati, ili ne, u licima slavnih svjetskih celebova oslobođenim slojeva šminke, sad to imamo i s domaćim zvijezdama i zvjezdicama

Nakon Eve Mendes, Nicole Scherzinger i Kim Kardashian, stižu nam Aleks Grdić, Ava Karabatić, Maja Lena Lopatny, Mia Begović, Martina Vrbos.

Ne, nije riječ o velikom obratu i novoj generaciji svjetskih celebova, nego o poziranju bez trunčice šminke. Kad smo već kod sličnosti, dotaknimo se i razlika.

Za razliku od Nicole, Eve i Kim, koje su se fotkale ogoljenog lica iz hira ili iznenađenja, naše djevojke iz gornje priče učinile su to iz nužde.

Naime, sve do jedne družile su se s fotićem podalje od ruževa, pudera, maskara i ostalih mackalica i ženskih opravica, tamo gdje more dotiče džunglu i obratno, u 'Survivor-Kostariki'.

Nakon opširnog uvoda, bacimo se na posao. Spomenutih pet 'survivorki' ne samo da je odbacilo kreme, maske, pudere i korektore, već su svoja lica danima njegovale jedino i isključivo sunčevim zrakama, a noćima hidratizirale vlagom obližnje džungle u dodiru s mirisima mora.

Rezultate prirodne kozmetike imate pred sobom, a uz njih vam nudimo zadatak koji je i užitak – odabrati ljepoticu kojoj sunce stoji bolje od šminke. Rezultate svojih vrijednih klikanja pogledajte na našoj Facebook stranici magazin.tportal.hr