'NAJRUŽNIJA IKAD'

Jennifer Aniston nikada ne bi zbog uloge ošišala kosu, a razlog se krije u frizuri koju je proslavila

28.03.2023 u 13:27

Bionic
Reading

Tijekom promocije svog najnovijeg filma s Adamom Sandlerom, Jennifer Aniston se dotakla i kose, koja je njezin zaštitni znak, otkrivši kako je frizura koju je imala u popularnim 'Prijateljima' najgora ikada

Jennifer Aniston i Adam Sandler odradili su još jedno televizijsko gostovanje za potrebe promocije svog novog filma 'Murder Mystery 2', a ovoga puta ugostila ih je njihova kolegica Drew Barrymore u svom talk showu. Tijekom intervjua, trojac se dotakao raznih tema, a jedna od njih bila je i ženama vječita inspiracija - kosa.

Tako je 54-godišnja Jennifer Aniston otkrila kako nije veliki obožavatelj kratke kose i ne bi pristala da mora, zbog uloge, ošišati svoju kosu.

Te teme su se dotakli nakon što je Drew Barrymore rekla kako bi njih troje mogli odglumiti u hit seriji iz 70-ih 'Tri cimera', u kojoj su glumili Joyce DeWitt, John Ritter i suzanne Somers. Kod podjele uloge, iako je isprva rekla da joj je svejedno, Jennifer Aniston potom je rekla kako ne bi mogla uživiti se u ulogu Janet, koju je glumila DeWitt, zbog njezine dužine kose.

Budući da je u prošlosti već imala kratku kosu, Jennifer Aniston danas je sigurna da takvo što ne bi ponavljala. Kako se svi sjećaju, 2001. godine, zbog uloge Rachel Green u seriji 'Prijatelji', Jennifer Aniston skratila je svoju dugu kosu, a kraće i stepenasto ošišana kosa nikada joj nije sjela, unatoč tome što je svijet poludio za tom frizurom, popularno nazvanom 'rachelicom'.

  • +10
Jennifer Aniston Izvor: Profimedia / Autor: Orange County Register / Zuma Press / Profimedia

Još u to vrijeme Jennifer Aniston je objasnila razloge kraćenja kose za britansko izdanje magazina Elle. 'Nije to bilo zbog uloge. Bila sam u toj nekoj fazi i odlučila isprobati taj neki brazilski trend, koji na mojoj kosi nije najbolje prošao', rekla je tada Jennifer Aniston, nakon čega je njezin frizer i bliski prijatelj Chris McMillan uzeo 'stvar u svoje ruke' i ošišao joj kosu.

'Chris je jednostavno sve izrezao i sada ovako izgleda. Kratka je! Naprijed je do vilice, a iza nešto kraća... Nešto kao izrezani bob, mogli bi ga nazvati. Mislim da je to najružnija frizura koju sam ikada imala.'