'BUKET JE MOJ'

Jelenu Rozgu možda ćemo uskoro vidjeti pred oltarom

02.05.2018 u 12:56

Bionic
Reading

Na vjenčanju svog basista Ivice, Jelena Rozga uhvatila je mladenkin buket i tako si prema tradiciji, osigurala put prema oltaru

Splitska pjevačica Jelena Rozga protekli se vikend zabavljala na vjenčanju svog dugogodišnjeg suradnika, basista Ivice i njegove novopečene supruge Matee.

Razumljivo Jelena je pritom bila u središtu pozornosti, a otpjevala je i nekoliko pjesama te zabavila okupljene goste. Posebnu pažnju izazvao je moment kada je uz bok ostalim slobodnim djevojkama stala u red za hvatanje buketa, tradicionalnog čina na svadbama.

  • +8
Jelena Rozga u FW17 kampanji za Liu Jo Izvor: Promo fotografije / Autor: Ivan Pavliš

Dok je u pozadini svirala pjesma 'Single Ladies' pop pjevačice Beyonce, mladenka je zamahnula i bacila svoj buket ravno u ruke Jeleni, koja pritom nije mogla sakriti oduševljenje.

Cijelu atmosferu Rozga je podijelila putem svog Instagram profila, a u komentarima ispod objave mnogi nisu krili veselje. 'Ajmee vjenčanicu biramo, jeeee', 'Napokon Jele uhvatila si buket. Idemo se udati', 'Konačno', 'Daboga se i ti udala', 'Velike čestitke, iduća si na redu', samo su neki od brojnih komentara Jeleninih fanova.