OTVORILA DUŠU

Jelena Rozga: 'Za ljubav se borim, prava ljubav nije tajna'

31.12.2018 u 10:53

Bionic
Reading

Pjevačica je blagdane provela u društu najmilijih, a u Crnoj Gori će s obožavateljima dočekati Novu godinu. U nju će, kako je izjavila, s leptirićima u trbuhu. Jelena Rozga je otkrila kakav je muškarac može osvojiti, pričala o svom zdravstvenom stanju te prati li politička zbivanja

'Uvijek se svašta pisalo, toga je bilo i bit će. Jedino mi preostaje da se usavršavam, da me povezivanje s nekim ljudima koje i ne poznajem ili su mi prijatelji uopće ne dira jer neke stvari ne možete promijeniti. Za mene je ljubav čarolija, za ljubav se borim, prava ljubav nije tajna, kad je budem imala, svi će to vidjeti', izjavila je Jelena Rozga za Večernji list.

Uvijek, kaže, ima vremena za ljubav jer je to glavni izvor njezine energije. 'Leptirići su tu', poručila je.

Ispričala je kakav muškarac je može osvojiti i jesu li se s godinama promijenile osobine koje traži kod snažnijeg spola.

'Uvijek sam znala sto želim, a svi imamo ono nešto što zapali tu iskru kada nekoga upoznamo. Život piše romane te na prvi pogled netko ne mora djelovati kao da ispunjava sva naša očekivanja, ali postoji ono nešto što nas osvoji', ističe.

Kad je riječ o političkim zbivanjima, priznaje da ih ne pratim jer za nju postoji samo jedan svijet, a to je glazba. 'Informirana sam o stanju u našoj zemlji, o zbivanjima, ali se trudim prepustiti to onim ljudima čiji je to posao, političarima, a ja sam pjevačica i preostaje mi da svoj posao radim najbolje što mogu, a oni svoj', kaže pjevačica.

  • +23
Jelena Rozga Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Zbog dugogodišnjeg zdravstvenog problema sa štitnjačom Jelena se okrenula medicini drevne Indije. 'Prije svega u miru koji nalazim po pitanju svojih problema a zatim i u sveopćem zdravlju, ali čovjek najprije mora poći od sebe i odlučiti da se želi usavršavati, bilo kad je riječ o zdravlju, poslu ili nečemu trećem', poručila je. Rekla je da pije terapiju i čini sve što može da svoje zdravlje održi u najboljem redu.