OSVOJILA ISTOK

Jelena Rozga postala zvijezda kineskog talk showa

15.10.2017 u 22:03

Bionic
Reading

Da Jelena Rozga ima obožavatelje i na Dalekom istoku, potvrdila je gostovanjem u popularnoj kineskoj emisiji 'Day Day Up'

'Bilo mi je zadovoljstvo gostovati u show emisiji Day Day Up kineske televizije Hunan', napisala je Jelena na Instagramu ispod fotografije na kojoj pozira s televizijskim timom iz daleke Kine.

Za tu prigodu, Jelena je zablistala u tamnoplavoj, čipkastoj haljini s detaljem volana.

'Jelena i njen tim su za ovo posebno snimanje odabrali tamnoplavu midi haljinu s asimetričnim volanom na jedno rame koja Jeleni izvrsno pristaje. Naglašava liniju tijela, ističe neke atribute i lagano koketira između seksi i damskog izdanja - što je izvrstan balans', priznaje domaći dizajner Ivan Alduk u čijoj je kreaciji Jelena modno zablistala na snimanju showa.

❤️ #modernazena #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Iako su detalji oko Jelenina gostovanja u kineskom talk showu još uvijek nepoznati, sudeći po fotografiji objavljenoj na Instagramu, društvo na snimanju činio joj je poznati šibenski pijanist Maksim Mrvica koji je prošle godine odradio veliku kinesku turneju.

Uvijek je lijepo srest drage ljude❤ #saturday #relaxingday #dressby @ivan_alduk #jelenarozga

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

Riječ je o njegovoj najvećoj i najduljoj turneji otkako je prije 13 godina počeo dolaziti u Kinu, a kojom je oborio sve dosadašnje rekorde po broju nastupa i popratnim aktivnostima.

  • +13
Jelena Rozga Izvor: Pixsell / Autor: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL