lice s malih ekrana

Jelena Pajić progovorila o svom odlasku s HRT-a i novom poslovnom izazovu

04.04.2018 u 12:53

Bionic
Reading

Televizija RTL od početka travnja uvela je promjene u svoj informativni program. Jedno od osvježenja je svakako dolazak Jelene Pajić, voditeljice koja im je prešla nakon 13 godina provedenih na HRT-u. Omiljeno televizijsko lice s velikim uzbuđenjem čeka sjesti u voditeljski stolac emisije 'RTL Danas', a za tportal je ispričala svoje prve dojmove o novoj poslovnoj sredini i izazovima koji su pred njom

'Super je sve - nisam si to bolje mogla zamisliti. Baš su svi ugodni, radna i vrijedna ekipa. Sve su mi odmah pokazali, objasnili, i vrlo su susretljivi', rekla je Jelena Pajić te se trenutno priprema za nove profesionalne izazove u kojima će je gledatelji pratiti od idućeg ponedjeljka.

'Od ožujka svaki tjedan imamo probe, dogovore, sastanke, razmišlja se o svim detaljima, promišlja i vjerujem da smo svi već polako i nestrpljivi zbog početka. Ovaj tjedan je zadnja proba, a u ponedjeljak startamo', kaže 33-godišnja Zagrepčanka koja će odsad biti dio središnje informativne emisije 'RTL Danas' u paru s Tomislavom Jelinčićem.

Jelena Pajić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Budući da su je gledatelji zavoljeli kroz brojna javljanja s terena i emisije posve drukčijih formata, zanimalo nas je kako se snalazi u posve novom izazovu, u informativnom programu.

'Nisam o tome prije razmišljala prije nego što su mi urednici došli s tom idejom. Trebalo mi je neko vrijeme da mi to sjedne, ali vjerujem da će sve biti okej. U svakom slučaju, to je nova forma koju moram savladati', poručuje Jelena.

Odlazak s HRT-a, kaže, nije joj lako pao. 'Bilo mi je teško zbog ljudi, nekih dragih prijatelja, osoba koje su mi bile poput obitelji. Priredili su mi lijepu oproštaljku, ali s ljudima s kojima sam prije bila super, ostat ću i dalje takva. U novoj poslovnoj sredini sam stekla neke nove potencijalne prijatelje', otkrila je lijepa voditeljica.

  • +5
Jelena Pajić Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo HRT