PRAVI NIKAKO NE DOLAZI

Je li moguće da ova ljepotica nema sreće u ljubavi?

09.07.2013 u 19:15

Bionic
Reading

Turska Audrey Hepburn, kako je mnogi nazivaju, nikako da nađe onog pravog, a sanja o velikoj ljubavi

Turska glumica Melisa Sözen koju ovih dana gledatelji mogu gledati u seriji 'Da sam oblak', priznaje da nema sreće u ljubavi, baš kao ni likovi koje tumači. Podsjetimo, domaća ju je publika najprije upoznala kao Hrvaticu Noru u seriji 'Sulejman Veličanstveni', a sada je gledaju kao nesretnu Narin koja trpi opsesivnog muškarca Mustafu.

Turska Audrey Hepburn, kako je mnogi nazivaju, nikako da nađe onog pravog, a sanja o velikoj ljubavi. 'Ljubav mi je najvažnija u životu. Prvo ljubav pa obitelj. No oko sebe gledam razvode, preljube, svađe i to me zabrinjava. Zar nitko više ne cijeni vjernost? Ne želim biti dio takve poražavajuće statistike. Želim brak kakav imaju moji roditelji. Jednom kad budem imala svoju djecu, želim im biti potpora baš kao što su moji roditelji meni', otkriva Melisa, a prenosi 24 sata.

Premda za majčinstvo još nije spremna, 26-godišnja brineta može se zamisliti i u toj životnoj ulozi, a nju planira ispuniti za koju godinu. Dotad će gledatelji uživati u njezinoj glumi i klasičnoj ljepoti koja je krasi.