Pogon kulture

J.R. August s bendom i zborom dolazi u Rijeku

25.08.2023 u 11:31

Bionic
Reading

Pogon kulture, Rijeka // Subota, 28. listopada 2023.

Porinima nagrađivani J.R. August dolazi u pratnji benda i zbora na veliki samostalni koncert u Rijeku i to u Pogon kulture u subotu 28. listopada.

Jedan od naših najznačajnijih autora novije generacije, višestruki dobitnik domaćih glazbenih nagrada, na riječkom će koncertu nastupiti u punom sastavu i pokazati zašto je izvanserijski autor svjetskog kalibra. U Pogon kulture dolazi ovjenčan još jednim Porinom, onim u kategoriji za Najbolji album alternativne glazbe za album 'Still Waters'.

Izvor: Društvene mreže

Nakon samostalnih izdanja, već je 2012. godine uvršten na web stranicu benda Coldplay kao mlada glazbena nada. Naš je istaknuti kantautor i producent iz Zaboka, doslovce je oborio s nogu domaću i regionalnu publiku i medije s maestralnim radom 'Dangerous Waters'. J.R. August je pobrao pohvale kritike i publike, a album prvijenac se našao i na listama najprodavanijih izdanja, bio je nominiran za Impalu, europsku nagradu za indie album 2020. godine, te osvojio 'Rock & Off' nagrade za Album godine, Veliki prasak godine i izvođača godine. Vlasnik je Porina za album godine, najbolji album alternativne glazbe, te novog izvođača. Nakon trostruke nominacije za Rock&Off nagradu i najnoviji Porin za novi album 'Still Waters' još je jedno priznanje ovom posebnom talentu.

Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka, 28. kolovoza, od 10:00 u sustavima Eventim.hr i Entrio.hr, te svim prodajnim mjestima Eventima i Entria. Early bird cijena ulaznice je 12 eura do 30. rujna. Dan nakon, 1. listopada, za ulaznicu će trebati izdvojiti 14 eura, a na dan koncerta cijena će biti 16 eura.