UMIROVIO SE

Nakon šest godina Daniel Day-Lewis na crvenom tepihu - i to u društvu supruge i sina

05.10.2023 u 23:33

Bionic
Reading

Glumac Daniel Day-Lewis sve je iznenadio 2017. godine kada je neočekivano objavio da prekida karijeru. Zbilo se to odmah nakon premijere svog posljednjeg filma 'Fantomska nit', a sada se ponovno pojavio na crvenom tepihu

Šest godina nakon prekida karijere, glumca Daniela Day-Lewisa imali smo priliku vidjeti u posve neočekivanom izdanju kada je na premijeru filma 'She Came To Me' stigao u kombinaciji trostrukog trapera.

Naime, na crne cipele odjenuo je traper hlače, crnu košulju i sivu jaknu od istog materijala, stilizirajući outfit kakav doista rijetko viđamo na svečanim premijerama.

66-godišnji trostruki oskarovac ondje se pojavio kao podrška supruzi Rebecci Miller koja je redateljica ovog novog filmskog hita s Anne Hathaway i Peterom Dinklageom u glavnim ulogama. Lijepa 61-godišnjakinja pratila je originalan stil supruga te se na premijeri pojavila u crnom topu i crnim hlačama, kojima su dozu glamura dale efektne šljokice.

Daniel Day-Lewis Izvor: Profimedia / Autor: Dave Allocca / StarPix / INSTAR Images / Profimedia

Nasmijan i opušten Britanac tijekom fotografiranja je bio vrlo nježan prema svojoj supruzi s kojom se vjenčao 1996., ali i prema sinu Ronanu (25) koji je došao u pratnji velike prijateljice Lene Christakis.

'Cijeli život sam pričao kako bih trebao prestati glumiti i ne znam zašto je ovaj put bilo drugačije, ali želja da prestanem uhvatila je korijenje u meni i postala prisila. Bilo je to nešto što sam morao učiniti', komentirao je Britanac svoj prekid glumačke karijere.

glamurozno izdanje

Anne Hathaway zablistala u cipelama koje postajaju favorit holivudskih zvijezda

Pogledaj galeriju