ROMANSA NA VIDIKU

Između Ogija i Maje Lene cvjetaju ruže

  • Autor: RTL/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 25.04.2012 14:08
  • Objavljeno 25.04.2012 u 13:12
Maja Lena i Ogi

Maja Lena i Ogi

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Staniju optužuju da najviše jede, a Radovan, iživciran, kaže da više neće jesti

Martina je pronašla tajni imunitet! Jedina je žena koja ga je pronašla do sada!

Žare radi lažni imunitet koji misli podvaliti prvom koji dođe na Otok odbačenih! S njim se jedino slaže Jelena, dok su Mia i Stanija totalno protiv te ideje i čini im se to jako 'nisko'. Žare je već napravio imunitet.

Žare i Radovan žele napraviti kamp samo za sebe. Mia kaže da ostaje u sadašnjem kampu. Aleksandra ne zna što će. Stanija misli da se Žare želi odvojiti od žena jer je ljubomoran na to što je Stanija glavna kuharica, a za Radovana misli da želi otići sa Žaretom jer nije uspio s Aleksandrom.

Martina je stigla na Otok odbačenih, gdje je prepričala svima kako je bila gruba borba.

Navečer Žare započinje svađu u vezi hrane. Svi su imali svoje mišljenje o tome tko koliko jede i tko za koga kuha. U žustroj raspravi Jelena zaprijeti Staniji da je zaslužila batine jer konstantno podbada, a najviše jede. Stanija se smije jer zna da iza nje stoji Mia koja će je braniti.

Radovan ne može vjerovati koliko je Stanija sebična i koliko može pojesti. I ostatak plemena se slaže s njim. Odluči više ne jesti i odlazi, moleći da ugase kamere jer bi mogao reći nešto što bi poslije zažalio. Martina ga tješi, no Radovan je ustrajan. Jelena ga kreće tražiti s tanjurom riže, no ne nalazi ga.

Pleme priča o Cigiju koji ih je sve ugodno iznenadio u jučerašnjoj borbi, a i počeo je raditi! Čak je i pilio drva! Cigi i dalje misli da je ugrožen na plemenskom savjetu iako se nada da će to što je počeo raditi promijeniti mišljenje plemena o njemu nakon svađe s Martinom
Vlada sjedi uz vatru i kaže Avi da se super borila i da je pokazala zube. Ava je procvjetala…

RTL televizija

RTL televizija

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Aleks i Maja Lena sjede s Ogijem na mjesečini i krenu ga hvaliti. Ogi je presretan, naročito kad mu je Maja Lena počela davati komplimente.

Boruka je u maloj borbi - moraju sagraditi kulu višu od dva metra i tko sagradi najvišu, dobiva crni ili dupli glas. Nakon ovog ciklusa ostaje ih četvero u plemenu. Pobjednik je odbacio crni glas. Tko je uopće pobjednik, gledajte večeras u 21.40 na RTL Televiziji.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi