DORIS PINČIĆ:

Izlasci s ekipom sa seta su uvijek zabavni

19.11.2011 u 17:18

Bionic
Reading

U nedavno otvorenom splitskom klubu Hedonist okupila se brojna ekipa iz telenovele 'Larin izbor', a posebno je zanimljivo bilo vidjeti mladu Zadranku Doris Pinčić kako uživa na plesnom podiju

Naporne dane na setu Doris sasvim dobro podnosi, a kad se poželi opustiti, rado izađe u noćni izlazak.

'Izlazim uglavnom samo subotom jer sam zbog snimanja jako umorna pa tijekom tjedna nemam volje ni za što. Obično van ide cijela ekipa sa seta, uključujući i tehničko osoblje, jer smo svi mladi i bude odlična atmosfera', otkrila je 23-godišnja Doris, koja ipak nije htjela priznati tko je najveći zabavljač među glumcima, nego je samo diplomatski rekla da ne bi nikoga posebno izdvojila.

U Hedonistu su se uz Doris uz čašicu alkohola zabavljali Jagoda Kumrić, Stefan Kapičić i Robert Kurbaša, a Ecija Ojdanić, Barbara Nola i Ana Begić proslavile su uspješno gostovanje predstave 'Gola u kavezu' u splitskom HNK. Svi su oni na ludu zabavu stigli na poziv glumca Slavke Sobina koji radi kao PR kluba. Slavka trenutačno gledamo u dramskoj seriji HTV-a 'Loza'. Na zabavu je stigao i gradonačelnik Splita Željko Kerum koji ovoga puta nije bio raspoložen za fotografiranje.