'SUROVA REALNOST'

Iz plesne toalete u rukavice za čišćenje: Enes Vejzović pokazao supruzi Bojani što je čeka kod kuće nakon 'Plesa sa zvijezdama'

21.03.2022 u 11:28

Bionic
Reading

U trećoj emisiji 'Plesa sa zvijezdama' svojim je pokretima i koracima publiku u delirij bacila Bojana Gregorić Vejzović. Bojana naporno trenira da bi u nedjelju uživo što bolje plesala s partnerom Gordanom Voglešom, a evo kako solo vikende provodi njezin suprug Enes Vejzović

Kazališni i televizijski glumac Enes Vejzović iskoristio je društvene mreže da bi se našalio zbog onoga što ga je snašlo protekle nedjelje.

Dok je njegova supruga briljirala u 'Plesu sa zvijezdama', Enes ju je pratio putem malog ekrana. Zadatak Bojane Gregorić Vejzović i njezina plesnog partnera Gordana Vogleša bio je otplesati paso doble, u čemu su itekako uspjeli te su bili jedni od boljih natjecatelja.

  • +7
Treća epizoda showa 'Ples sa zvijezdama' Izvor: Promo fotografije / Autor: Nova TV

'Za plesačicu je puno teže plesati dobar paso doble u odnosu na plesača, ali moram priznati da je tvoja uloga bila odlična. Dižeš ljestvicu iz tjedna u tjedan', pohvalio ju je član žirija Marko Ciboci.

Ples se svidio i Bojaninu suprugu, vjernom navijaču iz kućne fotelje, ali ono što je kasnije pokazao nije bio ni najmanje ugodan prizor. Naime u sudoperu se nakon ručka nakupilo posuđe koje je netko trebao oprati.

Na snimci prljavih lonaca, tanjura i ostalih kuhinjskih pomagala Vejzović je označio svoju voljenu, a ona je brzo komentirala da je surova realnost zove doma.

Inače, bračni par Vejzović putem društvenih mreža već nam neko vrijeme jasno daje do znanja kako su podijelili kućne poslove. Dok je Enes angažiran oko kuhanja, Bojani bolje leži čišćenje, a tako se ujedno rješava nakupljenog stresa.