Plava laguna Croatia Open Umag

Ivona Brnelić: U Umagu ću predstaviti ono što najviše volim

13.07.2017 u 10:47

Bionic
Reading

Na ovogodišnjem Plava laguna Croatia Open Umag prvi put će se predstaviti 'Fash!on Live', impresivna modno-glazbena priča omiljenih domaćih dizajnera, Matije Vuice i modnog dvojca ELFS. Ususret ovom modnom spektaklu razgovarali smo s autoricom projekta Ivonom Brnelić koja nam je otkrila nešto više o samom projektu

Ovaj multimedijalni koncept spojit će na modnoj pisti couture high fashion kolekciju Matije Vuice i klupski, urbani dizajn ELFS-a s glazbom, plesom i teatrom.  Fash!on live održat će se u četvrtak 20. srpnja, točno u ponoć u Dance Areni te svim prisutnima podariti raskošni modni spektakl.

Plava laguna Croatia Open Umag ove će godine po prvi puta predstaviti Fash!on live, novi koncept multimedijalne modne priče s vašim potpisom. Možete li nam ukratko opisati o čemu je riječ?

Modne priče su fusion mode, teatra, glazbe i plesa što stvara vrlo interesantan spoj i publici će biti vrlo zanimljiv. Želja mi je predstaviti kreacije dizajnera na način da kroz prezentaciju dočaram publici energiju koja stoji iza njihovog potpisa.

Spoj modno – glazbenog spektakla pristupom odskače od ostalih događanja u Hrvatskoj, kako ste došli na tu ideju?

U svojoj šarenoj karijeri imala sam priliku raditi na projektima u inozemstvu koji su predstavljali modu na ovaj način. Interesantno mi je bilo sudjelovanje na “Fashion Rocks” u Milanu i tu se rodila ideja da predstavim sličan koncept u Hrvatskoj.

Modni dio priče predstavljaju Matija Vuica i ELFSi, koja je njihova uloga i kako je došlo do suradnje?

Na početku kreativnog stvaranja dobila sam viziju da želim napraviti dvije kontrastne modne priče.

Urbanu i zaigranu u šta se ELFS savršeno uklopio te teatralnu ispunjenu emocijama za koju je Matijin umjetnički opus predstavljao savršen izbor.

Znamo da je ples vaša prva ljubav, no vjerujemo da vam ni sport nije stran. Pratite li inače tenis i imate li favorita na ovogodišnjem turniru?

Oduvijek mi je tenis bio jedan od najdražih sportova. I moram priznati da je Goran Ivanišević u ono zlatno doba hrvatskog tenisa doprinio tome.

Osim u Umagu kako i gdje ćete provesti ljeto?

Nemam još planova za ljeto, opušteno pa gdje me plima odnese.

Nešto za kraj?

Voljela bih se još jednom zahvaliti timu bez kojeg Fash!on Live ne bi zaživio. Uz Matiju i ELFSe podršku su nam dali i vizažisti Profokus učilišta, kao i frizeri Perman salona. Naravno, posebno se želim zahvaliti i organizatorima turnira koji su mi omogućili da predstavim projekt na jednom od najpoznatijih evenata na ovom području. Suradnja je do sada bila odlična i vjerujem da će to rezultirati nevjerojatnim spektaklom u četvrtak.