odmor u toplim krajevima

Ivica Kostelić oduševio fotografijom sina i predivnog zalaska sunca

08.06.2017 u 10:05

Bionic
Reading

Nakon ledene avanture na Grenlandu i oporavka u barokomori riječkog KBC-a od ozeblina Ivica Kostelić je s obitelji otputovao u toplije krajeve. Najbolji hrvatski skijaš već je puno puta pokazao kako je velik promotor hrvatske obale, pa i ovog puta svojim fanovima nije propustio pokazati djelić svog raja

Sezona kupanja i sunčanja za Ivicu Kostelića počela je prije nekoliko dana. Na svom Facebooku objavio je kako uživa na jedrenju, a nakon toga i fotografiju na kojoj je njegov dvogodišnji sinčić Ivan, koji uživa u idiličnom zalasku sunca. 'Prvo obiteljsko krstarenje', napisao je Ivica pored fotografije te ponovo oduševio svoje pratitelje na toj društvenoj mreži.

Kao destinaciju za odmor Ivica Kostelić uvijek odabire Mljet. Ondje je uživao sa svojom obitelji, a ljepote tog kraja pokazao je i brojnim poznatim skijašima.

'Od malih nogu ljetujemo na Mljetu, na mjestu udaljenom četiri kilometra od civilizacije, bez struje, s jednim malim izvorom', ranije je izjavio Ivica Kostelić.

Naš najtrofejniji skijaš na Mljetu je proveo i medeni mjesec nakon što je u svibnju 2014. godine izmijenio bračne zavjete s Elin Arnarsdottir u crkvi sv. Marka na Gornjem gradu.