ISKRENA LJEPOTICA

Ivana Vida: 'Za ljepotu je potrebno imati divnog muža, dijete, zdravu i normalnu obitelj, ljubav, sreću i poštovanje'

13.08.2018 u 22:32

Bionic
Reading

Supruga našeg reprezentativca Domagoja Vide nedavno je na svom Instagram profilu odgovarala na pitanja svojih pratitelja. Ivana Vida nastavila je tradiciju, pročavrljala je ponovo sa svojim fanovima, a pokazala je i kako izgleda njihov novi dom

Ivana Vida sve je popularnija u hrvatskoj javnosti zahvaljujući svojoj ljepoti i iskrenim objavama na Instagramu. Opet je dio dana iskoristila komunicirajući s onima koji je prate odgovarajući na razna pitanja, bez zadrške. Na početku je pokazala fotografiju njihovog novog doma.

Ovaj put je supruga našeg reprezentativca otkrila da je formula za njezinu ljepotu ‘Divan muž, dijete, zdrava i normalna obitelj, ljubav, sreća i poštovanje’.

Također se zahvalila svima koji su je u porukama bodrili i udijelili joj komplimente. Na pitanje ide li njihov sin David s njom kod frizera i kozmetičara ili je s Domagojem, kaže: ‘Kako kad, ali obično svugdje ide sa mnom’.

Prije godinu dana je, priznala je, izbjeljivala je zube, ali s metodom koju je ona prošla je nezadovoljna: 'Sa Zoom lampom i svina bi savjetovala koji žele izbjeljivati da to ne rade jer nakon toga zubi postanu preosjetljivi i dosta krhki (bar je tako u mom slučaju)', napisala je Ivana Vida. Otkrila je i da još uvijek nema problema s celulitom.

  • +25
Ivana Vida Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

Smeta joj kad se nepoznati ljudi krenu naslikavati s malim Davidom. 'To automatski stopiram: 1. Zato što David ima samo dvije godine da bi se naslikavao s nepoznatim ljudima, a kao 2. postanu jako nepristojni pa onda bude klinac, palac i dalje..’

Na pitanje što inače radi uživotu i ima li posao Ivana Vida ističe: 'Radim da. Najteži je obaj posao od 0/24' (aludirajući na najčinstvo).