IMAO JE I VATROMET

Ivan Rakitić u društvu voljene Raquel proslavio rođendan

10.03.2017 u 17:21

Bionic
Reading

Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić danas slavi 29. rođendan, što naravno nije zaboravio podijeliti sa svojim obožavateljima. Nogometaš se odlično zabavio uz obitelj i prijatelje, ali i uz najvažnije žene u svom životu

'Veliko hvala mojoj ljubavi Raquel zato što je tako divna. Hvala mojoj obitelji, suigračima i prijateljima koji sreću dijele sa mnom. I svima vama na čestitkama', napisao je nogometaš pored fotografije na kojoj pozira sa suprugom okružen balonima, tortom i pjenušcem.

Kao što smo već navikli od njih, nekoliko sati nakon što je Rakitić objavio fotografiju oglasila se i njegova lijepa supruga te je na svom profilu na Instagramu pokazala slavljeničku atmosferu, fotografijom i videom koji otkriva da je u nogometaševu čast upriličen i vatromet.

Feliz cumple mi vida ,❤🥂🍾 te amo @ivanrakitic

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Uslijedio je čitav niz čestitki na društvenim mrežama zbog rođendana, ali i zbog potpisivanja novog ugovora s Barcelonom.

Rakitić je proslavio rođendan i u društvu svojih suigrača. Sergi Roberto, Ter Stegen, Denis Suarez i Pacao Alcacer stavili su maske i 'pretvorili' se u hrvatskog reprezentativca, a s veselog partyja objavljena je i fotografija.