TERET SLAVE

Ivan Pernar otkrio zašto izbjegava noćne izlaske

13.10.2017 u 17:08

Bionic
Reading

Odgovor na pitanje koliko su se noćni izlasci promijenili od vremena kada su naše bake i djedovi izlazili pa do danas, tim portala Tulumarka pokušao je saznati u centru Zagreba od prolaznika različitih dobnih skupina

U lovljenju sugovornika na Trgu bana Josipa Jelačića i Glavnom kolodvoru, ekipa portala Tulumarka naišla je na saborskog zastupnika Živog zida, Ivana Pernara koji je otkrio zašto više ne izlazi i koje mu je alkoholno piće najdraže.

'U Zagrebu ako izlazim, izlazim u Ritz. U biti to nije izlazak, to je rukovanje s ljudima i slikanje s ljudima, tako da u zadnje vrijeme ne izlazim. Naporno je malo', odgovora Ivan Pernar na pitanje kako sada izgledaju izlasci.

Dok neki smatraju kako novije generacije piju sve više alkohola, pa čak i previše, drugi tvrde da se situacija danas i nekada i ne razlikuje toliko koliko se čini.

Na pitanje što se danas pije vani, saborski zastupnik Ivan Pernar odgovorio je da 'voli juice votku'.

Tulumarka istražuje: Kako su izgledali izlasci prije 50 godina, a kako izgledaju danas? Autor: Tulumarka

Koliko se, prema mišljenju hrvatskih građana, ritual noćnih izlazaka promijenio s godinama saznajte u videu, a zanimljive fotogalerije s partyja u popularnim hrvatskim klubovima provjerite na portalu Tulumarka.com.