STEFAN KAPIČIĆ:

'Iskreno vjerujem da je 'Jaša tim' u vodstvu'

21.02.2012 u 09:07

Bionic
Reading

Glumac Stefan Kapičić koji tumači lik Nikše u 'Larinom izboru' priznaje da razumije zašto trenutno Jakov ipak vodi u bici za Larino srce

Stefan Kapičić otkrio je za Extru da ipak ima neke sličnosti s Nikšom koji želi Laru samo za sebe, pa je upravo on Jakova predao policiji. Stefan kaže da je njega ljubomora mučila u prve dvije godine veze s Mirandom Viđak.

'Priznajem da sam u prve dvije godine veze bio jako ljubomoran, nešto kao Nikša. To je bilo jezivo i veoma nefer s moje strane. Kao što sam već spomenuo, Miranda je bila osoba koja je svuda živjela, putovala, svakog znala, a meni je trebalo vremena da je shvatim i sve to pohvatam. Bio sam ozbiljno naporan, a onda u jednom trenutku više nisam imao snage ili sam zapravo napokon sazrio i shvatio da ću sve upropastiti, pa sam se naglo smirio. Ljubomora dolazi iz osobne nesigurnosti, to je ozbiljna slabost', rekao je Nikša i priznao da u vezi više on pazi na datume i iznenađenja.

'Ponekad se i smijemo tome jer je ona vrlo netipično žensko koje će zametnuti prsten negdje ili će zaboraviti neki datum ili sitnicu, dok ja prsten nisam nikad skinuo s ruke i apsolutno nikad ne zaboravljam važne stvari i poklone', otkrio je Nikša i napomenuo da je tajna opstanka sedmogodišnje ljubavne veze s Mirandom ljubav.

'Ništa se nije planiralo, idemo kroz život kao i svi drugi parovi, ali izgleda da se možda malo više volimo i toleriramo od onih koji su poklekli i rastali se', rekao je Nikša za Extru te dodao da je svjestan da tim Jaše u 'Larinom izboru' naspram Nikšinog tima ipak vodi.

'Iskreno vjerujem da je 'Jaša tim' u vodstvu s obzirom na trenutačni slom Nikšina srca i njegovu ljubomoru, koju, ruku na srce, mogu razumjeti.'