OBITELJ PRIJE SVEGA

Irina Shayk o vezi s Bradleyjem Cooperom: 'Zbog svoje odluke osjećam se sretnom'

09.02.2019 u 09:09

Bionic
Reading

Iako je vrlo privatna osoba kada je riječ o dijeljenju detalja svoje veze s glumcem Bradleyjem Cooperom, poznata ruska manekenka Irina Shayk sada je odlučila otkriti što stoji iza takve odluke

Model i majka jednogodišnje kćeri Lee De Seine odlučila je javno progovoriti o svojoj vezi s američkim glumcem Bradleyjem Cooperom čiji je redateljski prvijenac 'Zvijezda je rođena' osvaja mnoštvo priznanja u aktualnoj sezoni nagrada.

  • +13
Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Na pitanje zašto je svoju vezu odlučila zadržati tajanstvenom, manekenka Irina Shayk u razgovoru za britansko izdanje magazina Glamour izjavila je sljedeće: 'Imam puno prijatelja koje detalje iz privatnog života javno dijele na društvenim mrežama. Zbog toga im se divim i smatram kako je to pitanje osobnog izbora'.

Iako njezina karijera modela zahtijeva javno dijelovanje, Irina je odlučila da svoj privatan život vodi daleko od očiju javnosti.

Bradley Cooper i Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Zato se i zove privatan život jer se odnosi na vas i vašu obitelj. Zbog svoje odluke osjećam se sretnom', priznaje ruska ljepotica koja se također dotaknula pitanja seksepila nakon što je postala majka.

'Jedan od prijatelja mi je znao prigovoriti kada bi na društvenim mrežama objavila seksi fotografiju zato što sam majka', prisjeća se Irina istaknuvši kako ne vjeruje da bi se ijedna žena trebala promijeniti zbog nove životne uloge.

'Nalazimo se u 21. stoljeću i doista vjerujem da dolazak prinove u obitelji ne znači da morate nositi duže haljine', zaključuje ruska ljepotica.

  • +9
Irina Shayk i Bradley Cooper s kćeri Leom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia