tamara ecclestone

Intervenirala i policija: Kći jedne od najbogatijih Hrvatica pokrenula žestoku svađu u restoranu

15.03.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Prema napisima britanskih medija, starija kći Slavice i Bernieja Ecclestonea u jednom londonskom restoranu imala je javni ispad zbog kojeg je verbalno napadnuta osoba odlučila pozvati policiju

Slavna 35- godišnja Tamara Ecclestone, kako prenosi britanski Daily Mail, sudjelovala je u žestokoj svađi s blogerom i urednikom 'The Steeple Timesa', Matthewom Steeplesom. U svojoj publikaciji, Steeples je Tamarina oca, Bernieja Ecclestonea, nazvao opasnim patuljkom i često ga je ismijavao pa mu je bogata nasljednica prilikom susreta u restoranu odlučila reći u lice što misli o njemu i pri tome je poprilično povisila ton, kako sam tvrdi.

  • +4
Tamara Ecclestone Izvor: EPA / Autor: VINCENT DAMOURETTE

'Puno ljudi je bilo u blizini a Tamara je vikala kako sam odvratan jer vrijeđam i napadam njezinog oca. Nakon nekog vremena došao je netko od upravitelja restorana i zamolili su Tamaru da se smiri', ispričao je medijima Steeples koji je uslijed svađe pozvao policiju, koja se u kratkom roku pojavila u restoranu.

Glasnogovornica Tamare Ecclestone za medije je izjavila kako je njezina klijentica u susretu s Matthewom vidjela priliku da ga zamoli da joj sve ono što godinama piše o njezinoj obitelji konačno kaže i u lice. Glasnogovornica restorana kaže kako 35- godišnja nasljednica nije povisila glas na blogera i smatra da je bilo sasvim nepotrebno zvati policiju.