lijepa gesta

Indira Levak pustila glas za Tošu Proeskog, raznježeni fanovi joj poručili: 'Ovo je toliko predivno'

18.10.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Proteklog vikenda bila je 14. godišnjica tragičnog odlaska makedonskog slavuja koji je smrtno stradao u automobilskoj nesreći na autocesti u blizini Nove Gradiške u dobi od samo 26 godina. Mnogi su se tog tužnog dana prisjetili na društvenim mrežama, a Indira Levak je zapjevala s Akapela grupom Famos

'Na zanimljiv način odali smo počast pjevaču Toši Proeskom. Akapela grupa Famos pozvala me da sudjelujem u ovom divnom projektu. Zauvijek u našim srcima', poručila je Indira Levak u svojoj objavi pored snimke zanimljivog medleya s više nezaboravnih pjesama Toše Proeskog.

Nema onog koga njihova izvedba nije dotakla. Beogradski vokalni sastav obradio je na svoj način pjesme 'Srce nije kamen', 'Volim osmijeh tvoj', 'Pratim te', 'Ko ti to grize obraze', 'Jedina', a naša pjevačica im se priključila otpjevavši dio Tošine 'Bože, brani je od zla'. Osim Indire sudjelovale su i djevojke iz grupe 'Hurricane' koje publika kao srpske predstavnice na ovogodišnjem Eurosongu.

'Nitko nikada, ne bi uspio spojiti sve ove izvođače različitih žanrova u jedno, ali Toše je to uspio, muzika je univerzalna, a Toše vječan, hvala vam', 'Predivno! Svaka čast!', 'Ovo je toliko predivno. Mislim da bi bio ponosan', 'Naježila sam se kada si ti počela pjevati, pre emotivno', pisali su Indiri razdragani obožavatelji.

  • +3
Indira Levak Izvor: Pixsell / Autor: Antonio Ahel