novi modni brand

Imperial fashion party privukao poznate splitske fashionistice

07.11.2017 u 12:30

  • +17

Imperial fashion party

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Bionic
Reading

Poznati talijanski modni brand Imperial ponovno je razveselio sve svoje poklonike i organizirao party u svojoj prodavaonici u Splitu. Među splitskim ljepoticama koje su su se pridružile slavlju, bile su Marijana Batinić, Nives Ivanković, Silvia i Sonja Dvornik, Gabrijela Budimir te zaštitno lice branda Žana Jurišić

Imperial, novi modni brand dostupan na hrvatskom tržištu, spaja nespojivo i namijenjen je onima nemirnog  i kreativnog duha. I ove sezone Imperial eksperimentira krojevima, stilovima i materijalima što ga čini neizostavnom adresom svih onih koji koji se usude stvarati modne mikseve i remikseve. Inspiraciju  pronalazi u modernim ženama te posebnu pažnju posvećuje odabiru materijala koji će suvremenu ženu pratiti u svim njenim životnim prilikama.

Aktualna kolekcija nadahnuta je estetikom modnih oprečnosti posebice prilikom odabira materijala. Od bogatog baršuna, fine čipke i cvjetnih uzoraka do rastezljivih 'sportskih' komada – mogućnosti odvažnih kombinacija je bezbroj.

Nakon vrlo uspješnog otvorenja ovoga srpnja, Imperial je organizirao novi party u City Centeru one Split i ponovno privukao poznate splitske fashionistice. Posjetitelji su imali priliku upoznati Marijanu Batinić koja s ponosom bira Imperial outfite te Žanu Jurišić  - zaštitno lice branda i poznatu fashion blogericu. Kako smjelo kombinirati najnovije IMPERIAL kreacije znaju i blogerice Silvia Dvornik i Gabrijela Budimir, a poznata glumica Nives Ivanković uvijek rado bira one kombinacije u kojima neće proći nezapaženo. Za odlične fotke s partyja pobrinula se najpoznatija splitska street style fotografkinja Sonja Dvornik.

Kako bi dodatno začinile svaku Imperial modnu kombinaciju, sve su posjetiteljice imale priliku isprobati i nove Tosca Blu torbice koje su se savršeno uklopile u poseban talijanski modni izričaj. Tosca Blu noviteti također Vas očekuju u City Centeru one Split i neizostavna su destinacija svih ljubitelja kvalitetnih modnih dodataka.

Društvene mreže:        

Prodajna mjesta:                    

  • Split - Imperial shop, City Center One, Vukovarska 207; RK Prima Grad,  Trg Gaje Bulata 5
  • Rijeka - RK Korzo , Koblerov trg 1
  • Dubrovnik -RK Minčeta, Nikole Tesle 2