JAGODA KUMRIĆ:

Ići ću u Hollywood i dobiti Oscara

16.11.2011 u 07:45

Bionic
Reading

Mlada glumica Jagoda Kumrić, koja se proslavila ulogom Nikol Zlatar u sapunici 'Larin izbor', otkrila je pred kamerama NoveTV svoje planove za budućnost

Lijepa glumica kazala je da s Nikol nema sličnosti jer nije razmažena i ne sluša Jelenu Rozgu, ali je s njome povezuje samopouzdanje.

'Od šeste godine govorim da ću u Hollywood i dobiti Oscara, no nitko me nikada nije ozbiljno shvaćao, ali ja i dalje vjerujem da će biti tako', kazala je lijepa glumica u 'InMagazinu'.

Kao srednjoškolka bila je poprilično buntovna i čak je pala tri predmeta u prvom razredu Jezične gimnazije, no na kraju je ipak prošla razred. 'U školi mi je bilo dosadno, a voljela sam ići u kazalište i dramsku grupu', kazala je mlada glumica koja nije prošla ni prijemni prilikom prvog pokušaja upisa na Akademiju dramskih umjetnosti, no to je nije obeshrabrilo.

Na snimanju 'Larinog izbora' okupila se dobra ekipa pa im je lakše raditi, kaže Jagoda. 'Najviše s družim s Doris Pinčić, Anom Maras i Petrom Kapor', rekla je glumica koju privlače ambiciozni, opušteni i duhoviti dečki.

Jagoda je otkrila da nije slobodna te da je netko uspio osvojiti njezino srce.