Ryan Gosling

Iako o privatnom životu ne govori, holivudski zavodnik ovoga puta nije mogao šutjeti

05.10.2017 u 14:52

Bionic
Reading

Svoj privatni život od početaka glumačke karijere drži podalje od očiju javnosti. Vezu s Evom Mendes, njezine dvije trudnoće, ali i rođenja dviju djevojčica, Ryan Gosling uspio je dovoljno dugo čuvati samo za sebe i svoje bližnje. Ipak, voditelju Jimmyju Kimmelu otkrio je ponešto o svojoj mlađoj kćerki

Kada je o privatnom životu riječ, holivudski zavodnik Ryan Gosling pravi je stručnjak u tome kako javnosti na kapaljku davati informacije o obitelji.

Ryan Gosling o kćerki Amadi Lee Autor: Youtube

Već je dobro poznato kako je i njegova veza s kolegicom Evom Mendes niz godina držana u tajnosti, kao i obje njezine trudnoće. Snimiti ih negdje u javnosti i još svih četvero zajedno pravi je podvig za paparazze, a i na brojne novinarske upite da otkrije neke detalje o obitelji Gosling itekako zna kako držati jezik za zubima.

No uvijek postoje iznimke, pa je tako tijekom gostovanja u showu 'Jimmy Kimmel Live Tuesday' Ryan Gosling ipak ispričao priču o svojoj mlađoj kćerki, Amadi Lee.

Naime, zbog gostovanja u showu 'Saturday Night Live' cijela je četveročlana obitelj otputovala u New York, što je godinu i pol staroj Amadi bio prvi posjet tom gradu.

  • +9
Ryan Gosling i Eva Mendes Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Moja mlađa kći ima godinu i pol i to joj je bio prvi posjet New Yorku. Prvo jutro sam ju podigao i odveo do prozora. Rekao sam joj: 'Mila, dobrodošla u New York.' U tom trenutku, ispod prozora, dva su se automobila sudarila. Iz njih je krenuo dim, a dvojica vozača izašla su iz automobila i krenula se obračunati svađajući se tko je kriv. Brzo sam joj prekrio oči i pobjegao s njom od prozora', rekao je kroz smijeh Gosling.