STIŽU U BALMORAL

I dok je u strahu od koronavirusa kraljica Elizabeta napustila Buckinghamsku palaču, Meghan i Harry donijeli su odluku gdje će provesti ljeto

15.03.2020 u 20:27

Bionic
Reading

Pandemija koronavirusa uplašila je i britansku kraljicu Elizabetu II, koja je zbog toga napustila Buckinghamsku palaču i otišla u dvorac Windsor gdje će sa suprugom, princom Phillipom ostati u karanteni. Za to vrijeme odmetnuti članovi obitelji, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa odlučili su umiliti se kraljici, pa će maleni Archie ljeto provesti u očevoj domovini

93-godišnja kraljica Elizabeta II i njezin pet godina stariji suprug, princ Phillip, ovog su vikenda s osobnim vozačem napustili Buckinghamsku palaču i smjestili se u dvorcu Windsor gdje će boraviti u karanteni sve dok traje epidemija koronavirusa u Velikoj Britaniji.

To ne treba nikog čuditi budući da njih dvoje spadaju upravo u najrizičniju skupinu, a osim godina, princ Phillip u strahu je i zbog svog narušenog zdravlja.

  • +27
Posljednja kraljevska dužnost princa Harryja i Meghan Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

'Ona je dobrog zdravlja, no svima je bilo jasno da je za nju najbolje da otiđe u dvorac. U posljednje vrijeme susretala se s puno ljudi, a uz to za nekoliko će tjedana napuniti 94 godine, stoga su svi smatrali da je za nju najbolje da se skloni na vrijeme', otkrio je izvor blizak kraljevskoj obitelji.

No, nisu to jedine novosti vezane uz kraljicu i njezinu obitelj. Iako je u posljednje vrijeme svaki potez njezinog omiljenog unuka, princa Harryja i njegove supruge Meghan Markle, za nju bio itekako bolan, osobito nakon što su odlučili napustiti kraljevsku obitelj i započeti samostalan život, njegova posljednja odluka vratila joj je osmijeh na lice.

Naime, princ Harry i Meghan Markle prihvatili su kraljičin poziv da joj se ove godine pridruže i ljeto provedu s njom u njezinom ljetnikovcu u Škotskoj - Balmoralu, a prvi bi put tamo trebao doći i maleni Archie, koji će u svibnju napuniti jednu godinu.

Svi se još uvijek jasno sjećaju kako su prošlog ljeta taj poziv Meghan i Harry odbili, opravdavši se da je Archie premalen za putovanja, da bi potom otputovali na Ibizu, ali i u vilu Eltona Johna u Francuskoj, gdje su uživali u prvom zajedničkom odmoru.

Osim u Balmoralu, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa navodno bi neko vrijeme trebali provesti i s Harryjevim ocem, princom Charlesom i Camillom u Birkhallu.