same zvijezde kod nas

Hrvatska je hit: Matthew McConaughey svratio do Istre

13.07.2022 u 16:32

Bionic
Reading

Holivudski glumac jedan je od svjetskih zvijezda koje ovog ljeta borave u našoj zemlji. Da je stigao u Istru otkrio ga je obožavatelj koji ga je prepoznao, a vrlo pristupačni holivudski miljenik mu je čestitao i rođendan

Nakon što je u Hrvatsku stigla obitelj Beckham, te glumac Chris Rock s novom djevojkom, saznalo se da u ljepotama naše zemlje uživa i Matthew McConaughey.

Ljetovanje će provesti u Istri, točnije u u čuvenoj stanciji u Balama, gdje ga je upoznao Splićanin Marin Tomičić koji se, naravno time pohvalio i na društvenim mrežama.

U razgovoru za Dnevnik Nove TV Splićanin je otkrio sve o tom susretu. 'Rekao sam mu da slavim rođendan i na to me on prekinuo i pitao koji rođendan, s kim sam tu, što radim u životu, upoznao me sa svojom ženom. Razgovarali smo 15-20 minuta i jedno deset puta mi je rekao da ostanem takav kakav jesam i to mi je baš bilo interesantno. I priča istim glasom kao u filmovima, to mi je bilo jedno veliko iskustvo. Tresao sam se do tri ujutro i slao poruke prijateljima', izjavio je.

  • +10
Camila Alves i Mathhew McConaughey Izvor: Profimedia / Autor: Anthony Behar / ddp USA / Profimedia