EVA LARUE

Holivudska glumica oduševljena Hrvatskom, ali i Severinom, a evo zašto

20.06.2018 u 10:40

Bionic
Reading

Nakon obilaska Istre, koja ju je oduševila, zvijezda serije 'CSI: Miami' odmor je nastavila u luksuznom hotelu na Lošinju te se upoznala i s našom Severinom, koja ju je oduševila na prvu, a zajedničkom fotografijom Eva LaRue pohvalila se i na svom Instagramu

Odjevena u crveno-crni Hermesov pareo, holivudska glumica i zvijezda serije 'CSI: Miami', Eva LaRue, pozirala je u društvu naše Severine, koja ju je oduševila.

'Moja susjeda u loungeu @severina i nevjerojatna hrpa novih prijatelja vidjeli su me kako ležim sama i napuštena tražeći svoj put kroz Hrvatsku! Svi su bili toliko nevjerojatni i dragi, pozvali su me na koktele i večeru! Ponekad neplanirani dijelovi puta postanu oni najposebniji', napisala je ispod fotografije sa Severinom Eva LaRue.

Glumica drugo ljeto zaredom provodi u Hrvatskoj jer je postala ambasadorica novog hrvatskog brenda Stories grupacije, jedinstvenih luksuznih hotela HGK, a ovoga se puta fokusirala na Istru i Kvarner.

  • +10
Holivudska zvijezda Eva LaRue Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin/PIXSELL

Sa Severinom se upoznala tijekom boravka u luksuznom hotelu na Lošinju, na kojem se naša pjevačica odmarala sa suprugom Igorom Kojićem i sinom Aleksandrom.