NISU ZAJEDNO

Hoće li se Nikolina i Stjepan pomiriti na završnom snimanju?

02.04.2012 u 13:38

Bionic
Reading

Jedanaest epizoda popularnog hita RTL Televizije, 'Ljubav je na selu', proletjelo je u trenutku, a čini se da nijedna ljubav nije preživjela

Idućeg tjedna u finalnoj, dvanaestoj epizodi dogodit će se dramatičan preokret! Jedini ljubavni par ove sezone, Stjepan i Nikolina, na završnu zabavu okupljanja doći će odvojeno, dok će se ostali parovi na zabavi suočiti s neriješenim problemima koji su ostali visjeti u zraku.

Finale najgledanije sezone emitirat će se 8. travnja u 22 sata i donosi povratak u realnost. Osim što će se kandidati suočiti sa zaostalim problemima u posebnoj sobi za 'rješavanje odnosa', 'Ljubav je na selu' je spojila još jedan par. Miran, koji je sam odlučio o svojoj sudbini, zapeo je za oko kandidatkinji koja se prvo prijavila za Tomislava pa za Stjepana.

Nakon što nije bila odabrana pronašla je utjehu u Miranu. Dok su se u sobi za 'rješavanje odnosa' vodili razgovori između Ivane i Ivana, Tomislava i Branke Stjepan i Nikolina su proživljavali svoj ljubavni brodolom. Naime, par nije došao zajedno na završnu zabavu, no nisu se ustručavali zasjesti u 'vruće stolice' da bi pokušali riješiti svoje probleme.

Pogledajte hoće li se Stjepan i Nikolina pomiriti u finalnoj epizodi!