DRAMATIČNO NA HTV-U

Hloverki pozlilo prije emisije jer je miču s ekrana?

Hloverka Novak Srzić

Hloverka Novak Srzić

Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/24sata

Sinoćnju emisiju 'Otvoreno' umjesto Hloverke Novak-Srzić vodila je Sandra Križanec

Razlog tomu, tvrde na HTV-u, je viroza koja je, osim Novak-Srzić, pokosila i novinarku Katarinu Perišu koja se trebala u 'Dnevnik' javiti ispred zgrade Vlade, no to je promijenjeno u zadnji čas.

'Koliko znam, Hloverka Novak-Srzić imala je namjeru voditi emisiju na temu opsjednutosti Hrvata sapunicama, no negdje oko 19 sati zaključila je da se osjeća loše, te je otišla kući. Kako je drugi voditelj 'Otvorenog' Mislav Togonal izvan Zagreba jer ima slobodan dan, na njezino mjesto uskočila je kolegica Križanec', rekla je za Večernji list HRT-ova glasnogovornica Dorotea Lazanin-Jelenc. I iz izvora bliskih Hloverki Novak-Srzić za Večernji list je potvrđeno da joj je cijeli dan bilo loše te da ju je uhvatila viroza.

No, kuloarska šuškanja, navodi Večernji list, posve su drukčija. Na HTV-u se, navodno cijeli dan pričalo da je Novak-Srzić jučer bila na razgovoru s nadređenima te da joj je pozlilo nakon što su joj priopćili da je neko vrijeme miču iz programa. Nakon incidenta koji je glavni urednik HTV-a Bruno Kovačević imao s voditeljem 'Dnevnika' Zoranom Šprajcom, vrh HTV-a je navodno zaključio da mu je dosta skandala.

Tako je Novak-Srzić koja je na prošlom Vijeću HRT-a prozivana da se povezuje s korupcijskim aferama i tako narušava imidž HRT-a, izgleda, prisilno maknuta iz programa.

No, s HTV-a poručuju da se Hloverka vraća u 'Otvoreno' čim se bude osjećala bolje.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi