PLES SA ZVIJEZDAMA

Grgić i Sara otplesali, Trbovićka se pomladila

22.11.2008 u 23:00

Bionic
Reading

Kao što se moglo i očekivati Goran Grgić i Sara Stojanović 'plesali su samo još jedno ljeto'. Drugim riječima, ovo im je bila zadnja subota u Plesu sa zvijezdama

Rutina je već uzela svoj mah pa je od samog početka, kao i svake subote do sada, licencirani show HTV-a Ples sa zvijezdama tekao kao po loju. Uvodne riječi Barbare i Duška, još jedan dokaz da i debelo može biti lijepo i šarmantno, ponovo novi modni promašaj stilista koji se brine za Barbarin izgled, i prvi plesni par.

Nakon što su dokazali već na samom početku showa da im treća sezona nije u skladu sa karmom, Nikša Kušelj i Tamara Despot, te Luka Vidović i Mirjana Žutić ove su subote Ples sa zvijezdama gledali na televiziji uvaljeni u svoje naslonjače. Žiri u istom sastavu:Milka Babović, Dinko Bogdanić, Elio Bašan, Davor Bilman udobno se smjestio, naoružao cinizmom i prikladnim isprikama i pohvalama i show je počeo.

No, u trenutku kada su se na samom početku predstavili svi plesni parovi, Trbovićka je izvukla još jedan adut i pojavila se ošišana, sa novom frizurom koja ju je pomladila za barem 10 godina.

 

Plešući passo doble, na podiji su prvi iskočili Mario i Ana u odličnim žuto crnim kostimima i pokazali kako se pleše passo doble. I Mario i Ana su bili stvarno odlični uz doista sjajan Marijev izgled macho muškarca sa četverodnevnom bradom i oboružan strašću i efektnim završetkom. Zasluženih 36 bodova od strane žirija.

 

Preživjeli iz prošlog showa Goran i Sara, zaplesali su slowfox pokazujući vidni napredak, eleganciju i sjajno držanje ali i nesklad u plesu, te njegove vidljive greške u koracima. Lijepa Sara je izgledala fantastično no o ih nije spasilo od premalog broja bodova iako su dobili čak osam bodova više nego prošle subote odnosno 25.

Martin taekwondo Zubčić ove je subote najlošije plesala i na kraju sa svojim partnerom Robertom Schubertom stala na postolje zajedno uz Gorana i Saru. Iako je ponovo odlično izgledala u kostimu koji je naglašavao njezino sjajno oblikovano tijelo, Martini očito nije sjeo strastveni ples iako su osvojili pristojnih 31 bod.

 

Zlata i Ištvan imali su možda svoju najbolju subotu do sada zahvaljujući senzibilnim pokretima slow foxa i nježnim plesnim koracima i dodirima ali i vrlo spetljanom kraju koji je trebao biti efektna završnica ali je ispalo loše. Svejedno, dobili su 30 bodova i šarmantna Zlata će barem još jednu subotu oduševljavati mušku publiku.

 

Antonija Šola i Hrvoje odlično su izgledali i odlično plesali. Hrvoje je ponovo briljirao dok je Antonija lagano zaostajala i kao što je nakon plesa primijetila Milka Babović, sjajno su iskoristili prostor. Bilo ih je svugdje i bili su odlični ali možda ne za čak 39 bodova koliko im je dao žiri.

 

Kao zadnji su nastupili favoriti treće sezone Plesa sa zvijezdama i najstariji par, Daniela i Nicolas i u teatralnoj koreografiji kombiniranoj sa glumom i uz glazbenu podlogu pjesme iz TV serije 'Love and Mariage' odglumili bračnu priču i otplesali sjajan slow fox u kojem je Daniela ponovo dokazala da zna znanje i da nije slučajno tako dobra pa su i dobili zasluženih 39 bodova. Elegantni i nadasve šarmantni.

Ostalo je još pet parova i dovoljno subota do 20. prosinca kada ćemo saznati tko je najbolji. Do tada, opuštena zabava uz ples