NOVA DRAMSKA SERIJA

Građani Hrvatske premijerno otkrili 'Tajne'

08.09.2013 u 14:01

  • +15

Građani Hrvatske premijerno otkrili Tajne

Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL

Bionic
Reading

Na šest hrvatskih gradskih trgova: u Gospiću, Kninu, Čakovcu, Virovitici, Slavonskom Brodu i Vinkovcima, sinoć je ekskluzivno, prvi put u Hrvatskoj, premijerno prikazana prva epizoda nove dramske serije RTL Televizije 'Tajne', koja kreće s emitiranjem 16. rujna

Da se građanima Lijepe Naše svidjela ideja prikazivanja prve epizode serije, dokazale su i tisuće ljudi po hrvatskim gradskim trgovima, koji su se okupili ne bi li saznali kakve to 'tajne' otkriva RTL Televizija.

Tako je u Gospiću prije samog prikazivanja na pozornicu izašao voditelj Željko Pervan s glumcima iz serije, Borisom Svrtanom, koji u seriji glumi Josipa Franića i Iskrom Jirsak, koja tumači lik Nene, te su zajedno pozdravili građane koji su napunili gospićki Trg Stjepana Radića i pomno pratili premijeru prve epizode serije. Pri završetku prikazivanja, svi su i više nego oduševljeno aplauzom pozdravili glumce, a mlada glumica Iskra Jirsak podijelila je stotine autograma, baš kao i poznati glumac Boris Svrtan. Oboje su komentirali kako je ovakav način promocije odlično iskustvo i idealan početak da građani upoznaju glumce serije te s njima dožive prve reakcije.

U Kninu je, pak, vladala prava euforija. Glumica i jazz pjevačica Jasna Bilušić, koja u seriji glumi Višnju Petrić, dobila je veliki aplauz Kninjana, tim više što je i sama iz susjednog Oklaja, dok je Renata Sopek kao voditeljica mamila uzdahe ne samo muške publike, nego i ženske. Stotine Kninjana prvo je pozdravila gradonačelnica Josipa Rimac, a nakon premijere svi su pohrlili po autograme pa se druženje nastavilo još sat vremena.

Čakovec je srdačno ugostio voditeljicu Antoniju Stupar Jurkin i glumca Aleksandra Cvjetkovića i Jelenu Jovanovu, a svi su bili oduševljeni prvom epizodom serije. Mnogi su komentirali da je Jelena još ljepša uživo nego na televiziji i da odlično glumi. I ona je oduševljena idejom prikazivanja: 'Divno mi je bilo gledati epizodu zajedno s građanima Čakovca! Imamo odličan proizvod i jedva čekam da ga svi vidite!', rekla je lijepa glumica, a ni Aleksandar Cvjetković nije bio ništa manje zadovoljan: 'Čakovec mi je fantastično iskustvo! Odlično smo primljeni, zajedno smo uživali gledajući seriju. A komentari nakon su više od očekivanih - građani su oduševljeni!', rekao je popularni glumac. Uz članove gradskog poglavarstva i gradonačelnika, u projekciji su uživale stotine Čakovčana.

U Slavonskom Brodu, gdje su premijeru pratile također stotine građana, voditelj Zlatan Zuhrić Zuhra i glumice Ksenija Pajić, koja glumi Brigitu Franić i Monika Mihajlović, u ulozi Ksenijine kćerke Barbare, doslovno su oborili s nogu Slavonce. Ksenija, koja je sa svojim slavonskim domaćinima premijerno pogledala prvu epizodu, kaže da je iznimno uživala jer je bila dio publike: 'Da sam je gledala sama kod kuće, bila bih puno nervoznija. Ovako sam bila opuštena. Bila sam dio publike i to me potpuno rasteretilo. Kao da me se uopće nije ticalo, uživala sam zajedno s njima!', ispričala je svoje dojmove poznata glumica. Monika je, pak, u Slavonskom brodu doživjela svoje prvo zvjezdano iskustvo. Slikanju i dijeljenju autograma, naime, nije bilo kraja.

Voditeljica Antonija Mandić posjetila je rodne Vinkovce zajedno s glumicom Nadom Gačešić Livaković, koja će u seriji 'Tajne' glumiti Ankicu, a odaziv građana koji su gledalište popunili već i prije same projekcije dokazao je da su Vinkovčani i više nego zadovoljni idejom prikazivanja serije na ovaj način!
Nada Gačešić Livaković po prvi je put posjetila grad na Bosutu, a Vinkovčani su je odlično primili i ugostili.

Virovitica, u kojoj su građane razveselili Edita Misirić, Stjepan Perić i Katarina Baban, odlično je prihvatila prvu epizodu 'Tajni', a svi su pohrlili ne bi li se nakon premijere fotografirali s glumcima i uzeli njihove autograme. Zanimljivo je da je za vrijeme premijere u dvorcu u glavnom virovitičkom parku bilo vjenčanje, odmah do pozornice, a uzvanici su odlučili, za vrijeme pauze za ples, doći do pozornice dok se serija puštala na platnu ne bi li gledali seriju! Oni koji nisu znali što se događa pitali su prodavačicu kokica da im objasni što su propustili.