stigla u hrvatsku

Grace Jones u Istri uživa u šampanjcu i kamenicama

30.08.2017 u 13:02

Bionic
Reading

Jedna od najvećih glazbenih poslastica ovog ljeta koncert je glazbene i modne ikone, tekstopiskinje i modela koja će u srijedu navečer u Puli otvoriti popularni Dimensions festival. Šezdesetosmogodišnja Jamajčanka stigla je u Istru u utorak navečer u svojoj prepoznatljivoj maniri - tamnoj odjevnoj kombinaciji, sa šeširom i maramom preko lica. U Hrvatskoj će se navodno zadržati i dan nakon koncerta

Ovo je prvi javnosti poznat posjet karizmatične umjetnice Hrvatskoj. Kako neslužbeno doznajemo, ostat će do četvrtka, a iako je htjela sačuvati privatnost i biti daleko od javnosti, procurio je podatak da se smjestila u rovinjskom hotelu Lone.

Legendarna ikona, koja već tri desetljeća definira glazbu, modu i umjetnost, doputovala je sa svitom od 25 ljudi, od kojih je devet članova njezinog benda. Nastupat će sat i pol na dosad najvećoj pozornici Dimensions festivala, visokoj 10 metara. Na njoj će Grace Jones imati i posebno postavljen stepenasti stage od 10 metara na kojem će izvoditi svoj performans.

Neumorna Grace ispunila je prošle mjesece nekolicinom probranih nastupa, među kojima su španjolski Primavera festival, engleski Wilderness i švicarski Montreux Jazz Festival, a ovo će biti jedinstvena prilika vidjeti je u ambijentu pulske Arene. Za večerašnji nastup se sprema i najveća produkcija, zbog koje će Arena zasjati u posebnom sjaju.

Grace će isprobati istarska vina, a u garderobi je ova egzotična umjetnica, doznajemo, zatražila šampanjac i kamenice.

  • +4
Modna ikona Grace Jones Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia