ROCK'N'ROLL TULUM

Goran Bare i Majke 1. travnja u klubu Sax

23.03.2017 u 16:53

Bionic
Reading

Na krilima novog singla 'Osvijesti me' hrvatski roker Goran Bare vraća se u zagrebački klub u centru Zagreba gdje će sa svojim bendom Majke nastupiti 1. travnja

Nakon rasprodanog koncerta u prosincu, energični vinkovački glazbenik Goran Bare i njegov bend Majke vraćaju se u kultni zagrebački Sax! da još jednom začine 18. godinu kluba.

I ovom prilikom u Saxu će se redati poznati hitovi neuništive rock skupine poput 'Mršavi pas', 'Ja sam budućnost', 'Grešnik', 'A ti još plačeš', 'Teške boje', 'Vrijeme da se krene', 'Mene ne zanima', a publika će uživo moći čuti i novi singl 'Osvijesti me'.

Ulaznice za koncert mogu se kupiti u pretprodaji po cijeni od 70 kuna, dok će im cijena na dan koncerta iznositi 90 kuna. U prodaji su na blagajni kluba Sax! u Palmotićevoj ulici, svakim radnim danom kluba od 20 sati, a više informacija o radnim danima kluba možete pronaći na službenim stranicama kluba.

Karizmatični roker i njegov bend zasigurno će ponovo oduševiti svoju publiku kao i sve željne dobre rock svirke pa požurite po svoju ulaznicu jer im je broj ograničen.

YouTube Autor: YouTube