DAN IZ SNOVA

Glumica Lana Gojak udala se za ljubav svog života u Trstu

27.08.2019 u 13:25

Bionic
Reading

Devet godina nakon što su se upoznali i dvije godine nakon zaruka, glumica Lana Gojak udala se za voljenog Sinišu Bajta

U potpunoj tajnosti i bez velike medijske pompe u Trstu se za svog dugogodišnjeg dečka Sinišu Bajta udala domaća glumica Lana Gojak. Lana je javnosti možda najpoznatija po ulozi Nine u seriji 'Ne daj se Nina' koja se nekoć prikazivala na RTL televiziji.

'Abbiamo detto per sempre! Veliko hvala roditeljima i svim dragim, bliskim prijateljima koji su nam pružili gomilu ljubavi i podrške te učinili jučerašnji dan nezaboravno savršenim! Volimo vas! Srca su nam puna! Veliko hvala Generalnom konzulatu RH u Trstu na velikoj pomoći u organizaciji da se ova naša suluda ideja ostvari ‘preko noći’! U haljini moje jedine @lariemarinamatic možeš biti i nepočešljana mlada bez da to itko primjeti', poručila je Lana ispod prve vjenčane fotografije koju je odlučila javno podijeliti na Instagramu.

Simpatična 35-godišnjakinja zablistala je u kratkoj vjenčanoj haljini s nešto duljim šlepom od tila koji se nadovezao na stražnji dio haljine. Uz istu je nosila bijele sandale s mašnicom i bijeli buket.

Lana i Siniša znaju se već devet godina, a upoznali su se sasvim slučajno dok se ona useljavala, a on iseljavao iz podstanarskog stana. Između njih je odmah zaiskrilo, ali spojili su se nekoliko godina kasnije kada su se sreli u izlasku.

'Imamo neke želje, ali još nismo našli idealnu lokaciju. Ne žurimo, dok ne nađemo točno ono što želimo', rekla je nakon zaruka Gojak o planovima za vjenčanje, a onda su čini se ipak pronašli idealnu lokaciju - talijanski grad Trst.