PLES SA ZVIJEZDAMA

Frano Lasić ispao, Franka i Ištvan ponovo najbolji

  • Autor: D. Jagatić
  • Zadnja izmjena 22.11.2009 01:42
  • Objavljeno 21.11.2009 u 22:00
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Unatoč vidljivom poboljšanju, Frano Lasić je očito ove subote bio manje simpatičan od Ane Ugarković, koja prolazi iako je plesala lošije, dok i dalje sam vrh drže Franka Batelić s Ištvanom Vargom i Iva Šulentić s Damirom Horvatinčićem

 

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

U četvrtoj sezoni 'Plesa sa zvijezdama' ove je subote plesalo preostalih šest parova. Večer su otvorili Franka Batelić i Ištvan Varga plešući strastveni passo doble. Nakon odličnog ulaza u kojem je Ištvan na ramenima donio Franku, započeli su svoj ples i lagano podbacili, iako ih je bilo pravo zadovoljstvo gledati. Naime, kako je i žiri primijetio, sami su u prvim emisijama podigli kriterije pa i najmanja greška upada u oči. I dok je Ištvan doista majstorski otplesao toreadorski dio svog plesa na odlično osmišljenu koreografiju, Franka je ovoga puta bila nešto slabija, no to nije spriječilo žiri da im dodjeli najveći zbroj ocjena, 36.

Franka i Ištvan
Iva Šulentić i Damir Horvatinčić

Iva Šulentić i Damir Horvatinčić plesali su tzv. kralja standardnih plesova, odnosno slowfox, i to na sjajnu revijalnu jazzy izvedbu hita 'Sweet Dreams' Eurythmicsa, uz odličnu interpretaciju glavnog muškog vokala iz sjene studija. Lagani nedostatka dinamike i veći nedostatak slobode bili su vidljivi u njihovu plesu, iako je cjelokupni dojam bio za vrhunske ocjene, kao uostalom i njihov izgled. Drugi najbolji zbroj ocjena – 35. Ana Ugarković znala je, ili je barem mogla naslutiti, da će je dočekati i passo doble, što uz njezin temperament nikako nije sjelo. I dok je njezin učitelj Nicolas Quesnoit vidljivo prilagodio koreografiju njezinu povučenu držanju i manjku strasti, koja je trebala biti najvažniji dio njihova plesa, Ana i Nicolas osvojili su navučeni zbroj ocjena - 23. Bilman se nije mogao suzdržati pa je pred kraj svog komentara dodao da ga Ana svojim plesom podsjeća na pjesmu 'O Ana, tugo mojih dana', dok je Duško njihov ples usporedio s govedinom koja može biti ovakva ili onakva, ovisi kako se skuha.

Visoki Gordan Kožulj oprobao se u passo dobleu sa svojom sjajnom učiteljicom Anom Horvat i ponovo pokazao da se i više nego trudi, zaradivši svojim plesom treće mjesto, odnosno zbroj ocjena 33. Međutim, valja napomenuti da je više pozirao, nego plesao, više koračajući, a manje u ritmu plešući. Uz efektan kraj i neskrivenu energiju tijekom plesa, da li zbog afiniteta Dinka Bogdanića i titule najpoželjnijeg muškarca među gay populacijom, Dinko mu/im je dao čistu desetku.

I Vedran Mlikota dao je sve od sebe, pa je zajedno sa Marijom Šantek otplesao slowfox na odličnu izvedbu Sinatrine 'New York, New York', pokazavši da može biti

 

HTV

HTV

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Gordan i Ana

elegantan kada se potrudi, uz vidljivu usklađenost i njegovu pretjeranu ozbiljnost tijekom plesa. Vrlo dobar zbroj ocjena – 26. Posljednji su plesali Frano Lasić i Mirjana Žutić i unatoč vrlo solidnom nastupu i sjajnom izgledu, publika je zaključila da bi ipak još jednu subotu radije gledala Anu Ugarković nego Franu Lasića. Tradicionalno cinični Davor Bilman nadovezao se na Elia koji je rekao da nisu bili loši, ali ni ono drugo, dajući kratko do znanja što misli o njihovu nastupu. Kako god, učiteljica Mirjana Žutić sa svojim učenikom Franom Lasićem odlazi na klupu.

 

 


Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!