LUKSUZAN DOM

Franka Batelić detaljima otkriva kakav stil interijera voli: U njezinoj urbanoj vili na Britancu vlada moderan dizajn

14.04.2022 u 16:57

Bionic
Reading

Franka Batelić i Vedran Ćorluka prošle su godine uselili u novu kuću na Britancu za koju su navodno izdvojili 15 milijuna kuna. Urbanu vilu s okućnicom par je uredio u dogovoru s arhitektima, a sve odiše modernim notama

Da je Franka Batelić zaljubljena u moderne interijere dala je naslutiti kada je još prije useljenja u novu kuću snimila samo djelić kupaonice. Već tada nazirao se smjer u kojem će urediti svoju vilu na Britancu u koju je prošle godine uselila sa suprugom Vedranom Ćorlukom i sinom Viktorom te psom Oskarom.

Punih godinu dana kasnije Franka se drži one da svoju privatnost, a tako i dom krije od široke javnosti, ali pokoji detalj na njezinom javnom Instagram profilu otkrije kako ga je uredila.

Ovoga puta nazirao se djelić kuhinje, za koju sada znamo da je u crnoj boji. Visoke fronte crnog kuhinjskog namještaja, te otok u istoj boji vide se na fotografiji koju je objavila zbog potpuno druge informacije.

Naime, njezin sinčić Viktor poklonio joj je narančaste tulipane koje je smjestila u vazu pored dizajnerske stolne lampe u istoj boji. Inače, u kući prevladava crni namještaj te stolarija u svijetlom drvu, kao i metalni detalji u crnoj boji. Sve skupa odiše modernim notama i luksuzom, a ujedno je pregledno, čisto i uredno.

Posebno zanimljiv detalj u domu je stubište, budući da je vila na tri etaže. Franka ga je pokazala prilikom snimanja videa za HBO, a kada je redala sjajne stajlinge inspirirane popularnim serijama sa streaming servisa.

Baš kao i interijer, ni u eksterijeru kuće ne prevladava kič i previše namještaja. Drvene lajsne za balkon i crna fasada prve etaže daju moćan izgled ovoj zagrebačkoj vili.