velika PODRŠKa

[FOTO] Premijer Andrej Plenković u Katru navijao za Vatrene, a društvo mu je pravio sin Mario

05.12.2022 u 17:00

Bionic
Reading

Nakon što su izabranike Zlatka Dalića s tribina bodrili bivša predsjednika Kolinda Grabar Kitarović, te predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović na utakmici osmine finala Svjetskog prvenstva za Vatrene glasno navija predsjednik Vlade Andrej Plenković. Nekoliko sati uoči današnje utakmice Hrvatske i Japan sastao se s hrvatskim izbornikom te poželio njemu i reprezentativcima sreću, a onda je sa sinom Marijem stigao u svečanu ložu na Al Janoub stadion navijati za našu momčad

Premijer je na službenom twitter profilu uputio i nekoliko riječi podrške reprezentativcima i izborniku, u svoje osobno, kao i u ime Vlade i cijele Hrvatske.

Puna podrška Zlatku Daliću i hrvatskim reprezentativcima HNS_CFF jutros uoči utakmice osmine finala 'Vatreni, cijela Hrvatska je uz vas!', stoji na Twitter profilu Andreja Plenkovića uz nekoliko fotografija sa Zlatkom Dalićem te s golmanom reprezentacije Dominikom Livakovićem.

Vatrene iz svečane lože hrvatski premijer prati u društvu sina Marija koji je dobio ime po njegovom pokojnom ocu. Posebno emotivan trenutak bio je tijekom izvođenja hrvatske firme dok je dječak stajao uz oca i držao ruku na srcu. Na sebi ima dres s brojem 10 koji nosi Luka Modrić. Simpatičan je bio i prizor dok se Mario Plenković mlađi rukovao s jednim od katarskih dužnosnika. Dječaka je pozdravio šakom, što je sinu našeg premijera izmamilo osmijeh na lice.

Andrej Plenković sa sinom u svečanoj loži na Al Janoub stadionu Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec