damiano i giorgija

[FOTO] Pobjednik Eurosonga krije zanosnu djevojku kao zmija noge, no ipak su ih fotografi ulovili u odlasku u kino

06.06.2021 u 13:45

Bionic
Reading

Talijanski fotografi ulovili su Damiana Davida i Giorgiju Soleri na ulicama Rima. Dvojac se rijetko pojavljuje u javnosti, a par je sada ulovljen pri odlasku u kino

Kad god se pojavi Damian David, izaziva reakciju, pa je tako u pobjedničkoj noći šokirao zbog špekulacija da je šmrkao kokain te potom strastveno poljubio bubnjara na pozornici. Nakon pobjede na Eurosongu mnogi su se zainteresirali za njegov privatni život koji je skrivao od javnosti, a povezivali su ga s brojnim ženama, među kojima je i kolegica iz benda Victoria De Angelis te Drusilla Gucci, natjecateljica reality showa 'L'isola dei famosi'. Ipak, David je svoje srce odlučio dati fotomodelu i influencerici Giorgiji Soleri.

Damiano i Giorgia ne pojavljuju se inače zajedno u javnosti, rijetko dijele zajedničke fotografije na društvenim mrežama i svoj privatni život skrivaju od očiju znatiželjnika, no vole se već posljednje četiri godine. O njihovoj vezi saznalo se tek prije nekoliko mjeseci, kada je on podijelio tek jednu fotografiju u priči na svom profilu na Instagramu.

Par je snimljen su na ulicama Rima, pri izlasku iz kina, a nakon čega su s prijateljima sjeli u kafić.

  • +13
Damiano David i Giorgia Soleri Izvor: Profimedia / Autor: MEGA / The Mega Agency

Giorgia je za tu priliku odabrala bijelu laganu haljinu ispod koje su se nazirale njezine brojne tetovaže kojima je ukrasila tijelo, a Damiano je nosio dvobojno odijelo i majicu s likom Britney Spears, odnosno njezinom fotografijom iz 2007. godine nakon što je doživjela mentalni slom te logotipom serije Stranger Things.

Giorgia Soleri je starija od Davida tri godine, a tetovirana ljepotica karijeru je započela u rodnom Milanu. Od 2020. živi u Rimu. Snimala je editorijale za časopise Hangover, Digital Camera i GQ Italia, a pojavila se i u videospotu za singl 'Apnea' glazbenika Rkomija.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube