KONCERT KOJI SE PAMTI

[FOTO] Dino Merlin dvije večeri zaredom do posljednjeg mjesta ispunio Gradski vrt u Osijeku

1/14

Dino Merlin

'Kao što bi rekla moja pjesma, kako da kažem koliko mi ovo sve znači. Nemam riječi kojima bih obuhvatio sve ono što osjećam. Zahvalan sam i privilegiran zbog ovakve divne povezanosti s publikom u svakome gradu, pa i ova posljednja dva dana u Osijeku, gdje su se sve ove duše stopile s mojim pjesmama u zajedničkoj želji da dijelimo i širimo ljubav i poštovanje. I eto, uspjelo nam je opet!

I to je nešto što svakog umjetnika gura naprijed, daje snagu i elan, i od čega se nikad ne možeš umoriti - volim svirati, pjevati, i stvarati, još uvijek me drži dječačka radoznalost. Nema ništa ljepše od noći poput ovih, kazao je hitmejker nakon rasprodanog dvostrukog koncerta u srcu Slavonije', rekao je Dino Merlin nakon koncerata u Osijeku.

Nakon osječkog trijumfa odlazi na sjever Europe, gdje obilazi Švedsku, sredinom studenoga priprema i prvi veliki koncert u Italiji, a onda se ponovno vraća u Hrvatsku, gdje ga u rasprodanoj Areni Varaždin obožavatelji čekaju  3. prosinca. 

Dino Merlin

Dino Merlin

Izvor: Promo fotografije / Autor: (c) ZELJKO VIDINOVIC

Prethodna slika Sljedeca slika
Rasprodanu dvoransku turneju sarajevski kantautor počeo je prije petnaest dana dvostrukim koncertom u Rijeci, potom je napunio dvoranu Krešimira Ćosića u Zadru, a ovaj vikend očarao je Slavonce i obožavatelje iz susjednih zemalja koji su dvije večeri zaredom do posljednjeg mjesta ispunili dvoranu Gradski vrt u Osijeku i više od dva sata u glas sa svojim glazbenim idolom pjevali pomno odabrane evergreene iz njegove uspješne karijere koja traje gotovo 40 godina
  • Autor: N. Sa.
  • Objavljeno 23.10.2022 u 23:11