REŽIRA BAZ LUHRMANN

Fanovi su oduševljeni: Pogledajte kako izgleda prvi trailer novog filma o Elvisu Presleyju

22.02.2022 u 23:07

Bionic
Reading

Film 'Elvis' s Austinom Butlerom u glavnoj ulozi redatelja Baza Luhrmanna, obožavatelji glazbene legende Elvisa Presleyja nestrpljivo iščekuju, a najavni trailer ih je oduševio

Središnji lik filma je zapravo kontroverzni 'pukovnik' Tom Carter, Elvisov menadžer, a najveći dio priče vrti se oko njihovog kompleksnog odnosa u 20 godina suradnje.

U toj ulozi vidjet ćemo neprepoznatljivog Toma Hanksa dok Elvisa igra mladi glumac Austin Butler ('Bilo jednom u Hollywoodu'). Film će pokušati prikazati i kako je legendarni glazbenik na neki način postao taoc i Parkera i ekipe koja ga je okruživala sve do njegove prerane smrti sa samo 47 godina.

U ulozi Elvisove voljene Priscille je Olivia DeJonge.

Film se počeo snimati 2020. u Australiji, a snimanje je prekinuto nakon što se Hanks među prvim slavnim osobama zarazio koronavirusom u početnoj fazi pandemije.

Premijera biografskog filma o 'Kralju' zakazana je za lipanj ove godine pa je s velikim zanimanjem dočekan prvi trailer.

'Elvis' potpisuje hvaljeni australski redatelj Baz Luhrmann (Moulin Rogue!, Australia, Veliki Gatsby, Strictly Ballroom), a fanovi posebno hvale Butlera u ulozi Elvisa Presleyja.