izazovna fotografija

Fani Stipković jedva ukrotila obline u izlasku s prijateljicama

30.12.2017 u 19:50

Bionic
Reading

Sportska novinarka Fani Stipković poznata je po svojim oblinama koje nerijetko istakne u seksepilnim i oskudnim odjevnim komadima. Tako je bilo i sada kada se za izlazak s prijateljicama u Madridu odlučila za izrazito dubok dekolte

Već petu godinu Fani Stipković zimu i blagdane provodi u Madridu, gdje se zaposlila kao sportska novinarka. Budući da je daleko od obitelji, ove dane provodi u društvu bliskih prijateljica koje je upoznala u Španjolskoj.

Petak navečer tako je bio rezerviran za ludi izlazak s atraktivnim Kolumbijkama, za koji se naša Fani posebno dotjerala. Dok se kod kuće spremala za nezaboravnu večer, snimila je zanimljivu fotografiju i svoje fanove odlučila počastiti izazovnim dekolteom koji je jedva prekrila rukama.

Atraktivna Velolučanka uskočila je pritom u minijaturnu crnu haljinicu i zaputila se u provod koji je trajao do dugo u noć.

Budući da se prije novinarske karijere, bavila manekenstvom Fani se može pohvaliti i zavidnom figurom koju redovito održava napornim treninzima u teretani kao i zdravom prehranom.

  • +14
Fani Stipković Izvor: Promo fotografije / Autor: Goran Matijašec