TO SE NE PROPUŠTA

Evo tko je sve uživao u slavljeničkom koncertu Olivera Dragojevića

12.03.2017 u 10:41

  • +4

Poznati na koncertu Olivera Dragojevića

Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Bionic
Reading

Oliver Dragojević u prepunoj je Areni održao spektakularan slavljenički koncert koji nisu propustili mnogi poznati Hrvati s domaće društvene scene

Poznati glazbenik Oliver Dragojević obilježio je u subotu navečer sa svojom vjernom publikom svoj 70. rođendan i gotovo pola stoljeća glazbene karijere, a tu veliku svečanost nisu propustili mnogobrojni poznati Hrvati.

Na koncertu nazvanom 'Oliverovih 70' pjevač je u više od tri sata publiku razgalio svojim hitovima koji su tijekom godina izdani na dvadesetak albuma. Slavljenički koncert tako nije propustila Jelena Rozga, koja je u Arenu stigla sa zaručnikom Stjepanom Hauserom.

❤️

Objavu dijeli @tatjana.dragovic

Jacques Houdek na koncert je poveo svoju suprugu, a u Oliverovoj glazbi uživale su i Petra Maroja, Tatjana Dragović te Lana Biondić i Uršula Tolj.

Olja Vori, supruga našeg proslavljenog rukometaša Igora Vorija, pohvalila se na svome profilu na Instagramu da uživa na koncertu.

💖#oliverdragojevic #arenazagreb

Objavu dijeli MyFotoDiary (@oljavori)

Svoje je oduševljenje putem društvenih mreža podijelila i Iris Androšević Pinjuh. Objavila je fotografiju na kojoj je s Ivom Balaban, a porukom 'Od Mildea do Arene ne može bez svojih vjernih pratećih vokala' otkrila da su obje dame velike Oliverove obožavateljice.