ZANIMLJIV ODABIR

Evo tko je Franki Batelić dao posljednje savjete za večerašnji nastup

08.05.2018 u 20:29

Bionic
Reading

Uzbuđenje je na vrhuncu, a uoči prve poluzavršne večeri 63. Eurosonga naša predstavnica Franka Batelić putem Instagram profila redovito se javlja obožavateljima

U prvom polufinalu Eurosonga u Lisabonu nastupit će predstavnici 19 zemalja, a njih deset nastavit će svoje sudjelovanje na ovom glazbenom natjecanju. Za devet zemalja Eurosong završava već večeras, a hoće li naša Franka Batelić biti jedna od njih vidjet ćemo u 21 sat, kada počinje prijenos uživo na HRT-u.

Dok čeka svoj nastup Franka se obožavateljima javlja putem Instagram profila gdje redovito objavljuje kratke videe.

Tako je prije nekoliko minuta objavila i atmosferu iz backstagea, a nešto prije toga i svoju šetnju ispred Altice Arene gdje je imala zanimljiv susret s jednom domaćom životinjom.

Video u kojem razgovara s patkom osvanuo je i na službenom Instagram profilu Eurosong.hr u čijem opisu stoji: 'Nakon treće generalne probe Franka je imala ozbiljnu diskusiju s patkom koja joj je dala savjete za večeras. Pogledajte kako je to izgledalo.'

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Hrvatska predstavnica izvest će večeras pjesmu 'Crazy', a iako joj kladionice ne predviđaju visoki rezultat, Franka je u svojoj posljednjoj izjavi za HRT poručila kako će dati sve od sebe i da je jako uzbuđena zbog nastupa.

  • +9
Franka Batelić na Eurosongu 2018. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Andres Putting