KRAJNJE BIZARNO

Evo što su drski provalnici radili u stanu Maje Šuput

03.03.2017 u 18:52

Bionic
Reading

Pjevačici Maji Šuput putovanje u Meksiko zauvijek će se urezati u pamćenje jer je dok je bila na putu, u njezin stan su upali razbojnici

U intervjuu Goranu Vasilju, otkrila je bizarne detalje provale.

Plavokosa pjevačica kazala je kako je provalnike srela, ali da bi bila puno sretnija da nije.  

'Vidjela sam kako izgledaju. Bilo bi bolje da nisam, jer su mi sada samo njihove face pred očima. Zamišljala sam ih kao neke barem, ono, cool lopove, kao 'tako smo cool da smo narezali zimsku salamu i kulen', ali stvarno nisu. Da rade, primjerice, na kiosku, čovjek ne bi kod njih kupio ni žvakaću, oni ozbiljno izgledaju loše', rekla je Šuput.

Dodala je i kako su se drski lopovi počastili u njezinom domu.

'Večerali su kod mene, pili su mlijeko, Red Bull i rum koji sam donijela kao suvenir s Kajmanskih otoka...', ispričala je Maja otkrivši da su u jednom trenutku ogladnili pa su pojeli zimske salame i kulena, piše Slobodna Dalmacija.

U njezin stan je provaljeno između 9. i 11. siječnja 2017. preko požarnih ljestava i krovnog prozora. Među ostalim, otuđili su joj brojne sentimentalne vrijednosti poput satova, fotoaparata, tableta te pet tisuća eura i 40 tisuća kuna.

Na svu sreću niti mjesec dana nakon provale, pronađeni su lopovi, a pjevači su vraćene njezine stvari.

'Kad je riječ o stvarima, vraćene su mi one, nebitne za moj život. Znači to su mobiteli i laptopi, bez kojih bi zaista mogla i dalje u životu. Jer da su mi trebali, ponijela bih ih na put, a ovako sam ih ostavila doma kao neki 'tehnološki višak'. Sačuvala sam čisto zbog fotografija koje su unutra. Druge vrijedne stvari poput nakita i satova nisu nađene, a nova naravno ne moram ni spominjati. No to nisam ni očekivala da ću dobiti nazad pa nisam razočarana', ispričala je za tportal Maja Šuput.