SLAVLJE U KAZALIŠTU

Evo što je Mia Begović pripremila za svoj 54. rođendan

11.01.2017 u 11:47

Bionic
Reading

Poznatoj glumici današnje je slavlje posebno, iako će biti radno. Naime, zagrebačka premijera njezine monodrame 'Sve što sma prešutjela' dogodit će se večeras u Vidri, a pljesak zadovoljne publike Miji bi bio najljepši rođendanski poklon

Pripreme za današnji 54. rođendan glumice Mije Begović najdulje su trajale, a nije u pitanju organiziranje zabave za njezine prijatelje, već projekt njezine karijere - monodrama 'Sve što sam prešutjela' koju Mia potpisuje i čija će se zagrebačka premijera danas dogoditi.

'Odlično se osjećam i neka tako ostane do kraja dana. Večer će biti radna, no nije to meni prvi put. Dogodilo se da sam predstavom 'Teštament' dva puta gostovala baš na svoj rođendan', kaže Mia poželjevši si još puno dobrih predstava.

Večerašnja premijera monodrame u kojoj progovara vrlo iskreno o svom životu i ljubavi zasigurno će okupiti mnoge njene prijatelje iz glumačkog miljea. S mamom će biti i njezina jedinica Maja Lena Lopatny koja joj je bila podrška na skoro svakoj izvedbi monodrame. A bila je i prva čestitarka nakon ponoći.

'Maja Lena je uvijek prva', kaže glumica nasmijavši se samo na pitanje o čestitkama na posljednjoj tajnoj ljubavi o kojoj progovara u monodrami.

'E to nek ostane dio mog teksta i monodrame, moje umjetnosti', odlučila je Mia.